شنبه 10 آبان 1404

ببینید | در اجلاس FATF چه گذشت؟/ خانی: هیچ کشوری از ما حمایت نکرد جز ژاپن

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
ببینید | در اجلاس FATF چه گذشت؟/ خانی: هیچ کشوری از ما حمایت نکرد جز ژاپن

هادی خانی، رییس مرکز امور مالی و مبارزه با پولشویی گفت: هیچ تناقضی در حرف‌های من نیست و هیچ وقت نگفتم با تصویب سی‌اف‌تی و پالرمو به سرعت از ایست سیاه خارج می‌شویم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هادی خانی با حضور در کافه خبر خبرآنلاین با اشاره به اجلاس پاریس تاکید کرد: در این اجلاس پرونده کشورها یکی یکی بحث شد، در مورد پرونده هر کشوری که بحث می‌شد، گزارشی توسط آن کشور ارائه می‌شد در باب این‌که چه کار کرده است. سپس کشورهای موافق و مخالف صحبت می‌کردند و در نهایت بر اساس اجماع تصمیم‌گیری می‌شد.

او گفت: پرونده کشور ما که باز شد یک کشور فقط و فقط یک کشور یعنی ژاپن از ما دفاع کرد و هیچ کشوری حتی کشورهای عضو بریکس و کشورهای که با آن‌ها روابط تجاری داریم در جلسه میکروفن را روشن نکردند که در دفاع از ایران و اقدامات ایران حرف بزنند.

او گفت: ضمن اینکه fatf تقدیر کرد و تعامل ایران را مثبت تلقی کرد و اعلام کرد که ایران مجدد وارد تعامل شده است.

223223

کد خبر 2136447