برای برخورد با مفسدین اقتصادی باید به سراغ دانه درشتها رفت
رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر لزوم همکاری و هماهنگی دستگاههای نظارتی، امنیتی و انتظامی در برخورد با فساد و با اولویت قرار دادن مفسدان اقتصادی دانه درشت تاکید کرد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر لزوم همکاری و هماهنگی دستگاههای نظارتی، امنیتی و انتظامی در برخورد با فساد و با اولویت قرار دادن مفسدان اقتصادی دانه درشت تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، ذبیح الله خدائیان در نشست با سردار رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا و معاونانش ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) به بیان توصیههایی پیرامون پیشگیری و مبارزه با فساد پرداخت.
رئیس سازمان بازرسی با مروری بر توطئههای دشمنان در راه انداختن جنگ سخت و نرم، حربه آنها برای اعمال فشار اقتصادی و با هدف ایجاد ناامیدی در مردم را مورد اشاره قرار داد و بر لزوم برنامهریزی و همدلی مسئولان پیرامون حل مشکلات اقتصادی کشور تاکید کرد.
وی با تاکید بر اینکه نقش مفسدین اقتصادی در جنگ اقتصادی کمتر از دشمنان نیست، اقدامات آنها در سوءاستفاده از شرایط کشور به منظور افزایش اثرات جنگ اقتصادی را همسو با توطئههای دشمنان خواند.
رئیس سازمان بازرسی در بیان مصداق به تلاش برخی افراد از طریق قاچاق گسترده از مبادی رسمی و غیررسمی و سوءاستفاده از ارز و واردات و صادرات با هدف مانع تراشی در مسیر تولید اشاره کرد.
خدائیان با خاطرنشان کردن بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون مسری بودن فساد، یکی از آثار عمل مفسدان اقتصادی را کاهش سلامت اداری از طریق آلوده کردن افراد در ردههای مختلف و به منظور استفاده از نفوذ و قدرت آنها عنوان کرد و گفت: یک مفسد اقتصادی ممکن است با استفاده از قدرت و نفوذ آن افراد بتواند یک دستورالعمل یا بخشنامهای را 24 ساعته از مرجعی بگیرد و پس از اتمام کار، آن را ابطال کند.
وی لزوم دقت در مبارزه با فساد اقتصادی را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: مبارزه با فساد اقتصادی باید سنجیده و برای کسانی که قصد سرمایه گذاری و کمک به اقتصاد کشور را دارند، امنیت اقتصادی ایجاد نماید.
خدائیان با مهم دانستن مقوله پیشگیری در مبارزه با فساد اقتصادی، ضرورت توجه به شناسایی و مسدودسازی بسترهای فساد را مورد تاکید قرار داد و ضمن اشاره به اهتمام سازمان بازرسی در احصاء و انسداد گلوگاههای فساد خیز، نقش این مهم در کاهش پروندههای فساد را تأثیرگذار دانست.
وی یکی دیگر از راهکارهای مهم برای مبارزه با فساد را توجه به شفافیت عنوان و در همین زمینه بر لزوم حرکت به سمت استفاده از فناوریهای جدید و فاصله گرفتن از رویههای اداری سنتی، تاکید کرد.
رئیس سازمان بازرسی خاطرنشان کرد: تمامی اقدامات بخشهای اقتصادی باید شفاف و امکان رصد و نظارت بر آنها وجود داشته باشد.
واردات و صادرات چمدانی، کالاهای ته لنجی و دو نرخی بودن ارز از دیگر موضوعاتی بود که عدم ساماندهی آنها مورد انتقاد رئیس سازمان بازرسی قرار گرفت.
وی لزوم همکاری و هماهنگی دستگاههای نظارتی، امنیتی و انتظامی در برخورد با فساد و با اولویت قرار دادن مفسدان اقتصادی دانه درشت را مورد تاکید قرار داد و به منظور ملموس بودن مبارزه با فساد برای مردم، این نهادها را از انجام اقدامات جزیرهای در این مقوله بر حذر داشت.
خدائیان از اعلام آمادگی این سازمان برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی فراجا در مبارزه با فساد خبرداد و گفت: این امر باعث هم افزایی شده و به شناسایی ضعفها و رویههایی که نیاز به اصلاح دارند، کمک خواهد کرد.
در این نشست احمد رحمانیان قائم مقام و سرپرست معاونت اقتصادی سازمان بازرسی در خصوص اقدامات سازمان در حوزه قاچاق کالا، مالیات، سامانهها، تخصیص ارز و... به بیان گزارشی پرداخت.
سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز در این دیدار گفت: پلیس امنیت اقتصادی آمادگی کامل دارد که در زمینه مبارزه با فساد به عنوان یک یار در کنار سازمان بازرسی باشد.
وی از قاچاق کالا به عنوان یک موضوع جدی یاد کرد و افزود: قاچاق کالا ضربات دهشتناکی به اقتصاد وارد میکند که ضرورت دارد با برنامه ریزی دقیق در این حوزه ورود کرد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا تاکید کرد: میتوان با هم افزایی گامهای مهمی را در راستای تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی برداشت.
در این نشست احمد رحمانیان قائم مقام و سرپرست معاونت اقتصادی، احمد اسدیان معاون امور تولیدی و مهدی بهادر مدیر کل دفتر ریاست، روابط عمومی و همکاریهای بین المللی سازمان بازرسی و معاونان رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا حضور داشتند.
معاونان رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز مطالبی را پیرامون جرایم اقتصادی، قاچاق کالا، موضوعات ارزی، رمزارزها، صدور بخشنامههای متعدد از سوی دستگاهها و... مطرح کردند