برجام
برجام
پژوهشگر حوزه آب و محیط زیست گفت: «همه کارشناسان دغدغهمند در حوزه آب و محیط زیست تأکید میکنند که بهمنظور کاهش تبعات تنش و بحران آب، یگانه راهکار باقیمانده اصلاح سیاستهای کلان و فراهم شدن امکان تعامل با جهان، پیوستن به FATF و احیای برجام معرفی میکنند تا در اثر آن امکان بهرهبرداری از سایر پتانسیلهای کشور به خصوص توسعه گردشگری فراهم و فشار از روی منابع آب برداشته شود.»
گفتگوی مستقیم (با آمریکا) از دستور کار ما خارج است، زیرا ما آمریکا را آماده گفتوگو بر مبنای شرایط برابر و احترام متقابل نمیبینیم. ما با سایر کشورهای غربی گفتوگوهای مستقیم داشتهایم و آمادهایم گفتگو با آنها را ادامه دهیم اما آمریکا همواره سیاست فشار و قلدری را دنبال کرده که نتیجهای در بر نداشته است.
تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: تورم در ایران دو بال دارد که از سوی اقتصاددانان و وابستگان به بانکها به یک بال توجه نمیشود؛ یک بال کسری بودجه دولت است که نمیشود بیش از این به آن فشار آورد و بال دیگر ناتزازی شبکه بانکی است.
«آزاد شدن نسبی انرژی پزشکیان در انتهای مناظره نتیجه دو نفره شدن مناظرهها بود. ضمن اینکه پزشکیان در حمله به جلیلی تلاش میکرد اصول اخلاقی و هنجارها را زیر پانگذارد. جلیلی در لاک دفاعی فرورفت و زبان بدن او حاکی از استرس و فشار بود و نشان میداد که جلیلی هم در حمله خوب عمل نمیکند.» رحمن قهرمانپور، تحلیلگر انتخابات و سیاست خارجی در روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: در مناظره دوشنبه سعید جلیلی...
«این مردم قیم نیاز ندارند و ما کسانی که خود را قیم مردم میدانند روز جمعه به خانه خواهیم فرستاد. روستاییان، کارگران، معلمان، مستمری بگیران و.. نباید چشمشان به یک بسته غذایی حرامی در ازای یک رای باشد. کارت 300 هزار تومانی از کجا آمده؟ اگر از پول بیتالمال است که باید زندان بروند و اگر پول بیت المال نیست بگویید کدام کاسب تحریم این پول را داده است». محمدجواد ظریف در جمع حامیان انتخاباتی...
اقتصادنیوز: امروز قیمت فروش دلار آمریکا در صرافی بانک ملی ایران به 46,167 (چهل و شش هزار و صد و شصت و هفت تومان) رسید.
یک کارشناس مسائل بین الملل می گوید: اگر نتوانیم تحریم ها را رفع کنیم و همین وضعیت تداوم داشته باشد، اقتصاد رشد نکند، کارخانه ها فعال نباشد، کارخانه های جدید ایجاد نشود و روی نفت، گاز و برق سرمایه گذاری نشود، وضعیت بسیار بدتر می شود.
مسعود پزشکیان و سعید جلیلی دو نامزد نهایی انتخابات ریاستجمهوری هستند که به مرحله دوم راه یافتهاند. هر دو نامزد در مورد بازار خودرو اظهارات متعددی داشتهاند که احتمال دارد با قبولی آنها، وضعیت کنونی بازار دستخوش تغییراتی شود.
دولت بایدن در ادامه شل کردن پیچ تحریمها! سه شرکت و 11 کشتی دیگر، مرتبط با ایران را تحریم کرد.
مناظره اول انتخاباتی دو نامزد مرحله دوم ریاستجمهوری، بار دیگر صحنه تقابل این دو رویکرد بود؛ رویکردی که زونکنهای حجیم را زیر بغل میزند و وعده های رنگارنگ را پیامک میکند و از همه امکانات رسمی و غیررسمی سود میجوید تا درِ باغ سبز به مردمان نشان دهد؛ در مقابل رویکردی که نگاه و مبنایی واقعبینانه دارد، بر توسعه پای میفشارد و از واقعیتها، اقتضائات و الزامات آن سخن میگوید.
انتخابات قرار است کشور ما را به کدام سمت رهنمون شود؟ ادامه پیشرفتهای درخشانی که در دوران شهید رئیسی عزیز ریلگذاری شده، یا بازگشت به قهقرای گذشته؟
مدعیان اصلاحات میگویند اگر برجام بد بود چرا اسرائیل با آن مخالفت کرده بود؟! میگویند دشمنی آمریکا برای این است که شما بلد نبودید در مذاکرات مجامع بینالمللی را قانع کنید!
خسارتی که سیاستهای اقتصادی دهه 90 بر کشور وارد کرد، چیزی جز خلق فاجعهای برای اقتصاد کشور نبود. فاجعهای که عملا چرخ تولید را نابود و توان اقتصادی مردم را به شدت تضعیف کرد.
اقتصادنیوز: بهزاد نبوی از ضرورت مشارکت در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری گفته است.
بهزادنبوی از ضرورت مشارکت در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری گفته است.
روحانی به دنبال برجام بود چون سعید جلیلی و دوستان کار را به جایی رسانده بودند که ایران در مرحله نفت در برابر غذا قرار گرفته بود. عجیب است که بسیاری آن زمان را فراموش کردهاند.