بروجردی: بعید می دانم دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا برگزار شود / بمب اتم در ساختار دفاعی ما جایگاهی ندارد

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا احتمالا برگزار نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علاءالدین بروجردی با بیان اینکه آمریکا درخواستکننده اصلی مذاکره با ایران بود گفت: ما به این دلیل که در داخل کشور انتقاد نشود که چرا مذاکرهای صورت نمیگیرد و چرا فضا به سمت تنش نظامی پیش میرود، در این مذاکرات با سعه صدر شرکت کردیم.
او که در شبکه خبر صدا و سیما سخن می گفت، افزود: اکنون در آستانه دور ششم مذاکرات هستیم، اما با توجه به تحولات اخیر [حمله اسرائیل به ایران]، بعید میدانم دور ششم برگزار شود، زیرا طرف مقابل عملاً با اقدامات خود به خطوط قرمز ما نزدیک شده است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در موضوع هستهای، جدا از تعهداتمان در انپیتی، با به دلیل فتوای مقام معظم رهبری به دنبال ساخت بمب هستهای نیستیم؛ اصولاً ساختار دفاعی ما بهگونهای طراحی شده که بمب اتمی در آن جایگاهی ندارد.
27211
کد خبر 2077499