برگزاری مراسم بدرقه در هتل المپیک؛ تیم ملی شیک رفت!/ کی روش آخر از همه آمد
مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال به جام جهانی 2022 قطر از محل هتل المپیک برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازیکنان و کادرفنی تیم ملی فوتبال ایران پیش از عزیمت به سمت نهاد ریاستجمهوری برای دیدار با رئیسجمهور، از محل هتل المپیک بدرقه شدند.
علاوه بر بازیکنان و کادرفنی تیم ملی، نایبرئیس اول فدراسیون فوتبال هم در مراسم بدرقه حضور داشت و با تیم همراهی میکرد. فروردین، اصولی، افشاریان، قنبرزاده و پرهیزکاری هم در این مراسم حضور داشتند.
البسه رسمی جدید تیم ملی فوتبال هم که کاری از یک برند ایرانی است، در این مراسم بر تن اعضای تیم ملی فوتبال بود.
مراسم با قرائت قرآن آغاز شد و در ادامه بیانیه جامعه دانشگاهی در حمایت از تیم ملی قرائت شد. نایب رئیس فدراسیون صحبتهای کوتاهی داشت و سپس ملی پوشان با بدرقه حاضرین سوار اتوبوس شدند تا به نهاد ریاست جمهوری رفته تا با رئیس جمهور دیدار کنند.
مارکار آقاجانیان دستیار و آرین مترجم کی روشبا تاخیر وارد اتوبوس شدند. کی روش سرمربی تیم ملی هم آخرین نفری بود که وارد اتوبوس شد.