چهارشنبه 8 اسفند 1403

برگزاری هفتمین کنفرانس پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا در قطر

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
برگزاری هفتمین کنفرانس پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا در قطر

عضو کمیته پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا از برگزاری هفتمین کنفرانس پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا در سال جام جهانی، در کشور قطر از تاریخ 8 سپتامبر تا 10 سپتامبر 2022 خبر داد.

توحید سیف برقی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: برنامه پزشکی فوتبال در هفتمین کنفرانس فوتبال بر روی موضوعات فوتبال زنان، جوانان، فوتبالیست های تفریحی در هر سنی و فوتبالیست هایی با نیازهای ویژه، تمرکز خواهد کرد. این برنامه شامل سخنرانی های اصلی، نشست های هم اندیشی، مقاله ها، پوستر و کارگاه های آموزشی بالینی است. همچنین بر اساس شرایط ویژه کرونایی در جهان، یکی از موضوعات مورد بحث در این کنفرانس، بازگشت به فوتبال با وجود همه گیری کرونا خواهد بود.

وی افزود: قطعا با توجه به تجربیات جدید در شرایط کرونا در فوتبال ایران، نمایندگان کشورمان همانند دوره قبل در چین در سال 2019، نقش به سزایی در ارائه تجربیات فوتبال ایران در پزشکی فوتبال خواهند داشت. از کلیه دانشگاهیان، کارشناسان و نخبگان کشور در حوزه های تخصصی مختلف دعوت می‌کنم که در این رویداد مهم که در سال جام جهانی برگزار می‌شود، مشارکت کنند.

سیف برقی افزود: بعد از برگزاری موفقیت آمیز ششمین کنفرانس پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا در چین و حضور بیش از 1000 نماینده از کشورهای مختلف، پس از ارزیابی و بررسی کشورهای داوطلب جهت برگزاری این کنفرانس در کمیته پزشکی، نهایتا کشور قطر به عنوان میزبان این رویداد مهم انتخاب شد.

متخصص پزشکی ورزشی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: علی‌رغم امکانات معرفی شده مناسب جهت میزبانی توسط سایر کشورها از جمله امارات متحده عربی، با توجه به برگزاری مسابقات جام جهانی در قطر، میزبانی در اختیار شهر دوحه قرار گرفت.

در سال 2019، ایران بیش از 20 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر در این کنفرانس ارائه کرد.

انتهای پیام