سه‌شنبه 27 آبان 1404

برگزاری یازدهمین اجلاس شورای حکام مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
برگزاری یازدهمین اجلاس شورای حکام مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری

تهران - ایرنا - یازدهمین اجلاس شورای حکام مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری به ریاست وزیر نیرو و با حضور مقام‌های عالی‌رتبه 16 کشور و 9 سازمان بین‌المللی به صورت ویدئو کنفرانس امروز برگزار می‌شود.

به‌گزارش روز چهارشنبه وزارت نیرو، کشورهای آذربایجان، افغانستان، ایران، بنگلادش، تاجیکستان، عراق، سوریه و قطر در سطح وزیر و کشورهای آلمان، ارمنستان، ازبکستان، ترکیه، سوییس، عمان، مصر، هند در سطح قائم مقام، معاون وزیر و یا سایر مقام‌های عالی‌رتبه دراین اجلاس شرکت دارند.

انجام پروژه‌های مشترک و انتقال تجربه‌ها در زمینه مدیریت آب شهری، حمایت از توسعه استارتاپ‌های آبی و فناوری‌های نوین استفاده از آب‌های نامتعارف از اهم مواردی است که در این اجلاس بررسی می‌شود.

هدف از برگزاری این اجلاس، بحث و بررسی نحوه همکاری و مشارکت کشورهای عضو در برنامه‌های مرکز و پروژه‌های مصوب است.

مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری با حوزه فعالیت در مناطق غرب و جنوب آسیا و نیز آسیای میانه و شمال آفریقا در بهمن ماه سال1380 (فوریه 2002) با پیگیری وزارت نیرو و با همکاری وزارت امور خارجه و یونسکو تاسیس و راه‌اندازی شد.

فعالیت‌های این مرکز توسط شورای حکام در بالاترین سطح، متشکل از وزرای آب کشورهای عضو برنامه‌ریزی و هدایت می‌شود.

اجلاس قبلی شورا 14 آذر 1398 در تهران با حضور وزرا و مقام های ارشد آب کشورهای عضو شورای حکام مرکز برگزار شد.

*س_برچسب‌ها_س*