چهارشنبه 7 آذر 1403

برگزیده‌های آزمون سراسری به کدام کلاس‌های کنکور رفته بودند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
برگزیده‌های آزمون سراسری به کدام کلاس‌های کنکور رفته بودند

گروه دانشگاه خبرگزاری فارس؛ کنکور رقابتی است که هر فردی به شکلی خود را برای شرکت در آن آماده می‌کند، یکی روزها را درس می‌خواند و دیگری معتقد است باید از آرامش شب برای مطالعه استفاده کرد و روزها استراحت می‌کند؛ یکی به آموزشگاه‌های گران‌قیمت می‌رود و دیگری معتقد است مطالعه عمقی کتب درسی کافی است، یکی تست می‌زند و دیگری دروس را به صورت تشریحی یاد می‌گیرد؛ خلاصه اینکه هر کدام از داوطلبان کنکور به یک طریقی درس را بهتر تمرین می‌کنند و البته هر کدام از داوطلبان نیز عواملی را برای موفقیت‌شان در کنار خود دارند.

برگزیدگان کنکور نیز هر کدام به یک روش درس خوانده‌اند و مواردی را به عنوان عوامل موفقیت در کنار خودشان داشته‌اند اما در گفت‌وگو با آن‌ها متوجه می‌شویم آنچه بین بیشتر موفق‌های کنکور مشترک است این است که از کلاس‌های مدرسه به عنوان کلاس‌های فوق برنامه استفاده کرده‌اند و با تلاش و امید به موفقیت رسیده‌اند.

* کلاس‌های مدرسه بهترین کلاس کنکور برای داوطلبان

این موضوع را از چند نفر از برگزیدگان کنکور سراسری سوال کردیم.

امیرپارسا بهرامی رتبه دوم کنکور سراسری در گروه علوم ریاضی و فنی حضور پدر و مادر و تلاش‌های خودش را از عوامل موفقیتش می‌داند و می‌گوید: در کلاس‌های کنکور خصوصی شرکت نکردم و باتوجه به راهنمایی‌های مشاوره تحصیلی در آزمون‌ها شرکت می‌کردم و برای رسیدن به موفقیت با برنامه درسی خود و راهنمایی‌های مشاور پیش رفتم.

علیرضا دهقانی تفتی رتبه 2 کنکور سراسری البته معتقد است که برای آماده شدن در کنکور سراسری کتاب‌های درسی به تنهایی کافی نیست و بهتر است به توصیه‌های معلمان مدرسه خود گوش کند و توصیه‌های موسسات مختلف را چشم و گوش بسته نپذیرند.

سیدحسین سیدمهدی جاسبی نفر برتر کنکور سراسری در گروه علوم ریاضی نیز با بیان اینکه در هیچ کلاس کنکوری ثبت‌نام نکرده بودم، می‌گوید: مطالعه دقیق کتب درسی در موفقیت کنکور بسیار مهم است البته کتاب‌های آموزشی هم خوب است؛ مسوولان مدرسه ما پیگیری بسیاری در مورد آمادگی ما برای کنکور داشتند و آزمون‌های خوبی را ترتیب داده بودند که در این آزمون‌ها شرکت کردم. جاسبی کمک‌های خداوند متعال، خانواده‌اش و پیگیری‌های مدرسه را از عوامل موفقیتش می‌داند و می‌گوید: داوطلبان کنکور سال آینده به خداوند توکل کرده و تلاش خود را انجام دهند اما نتیجه کنکور را به خداوند واگذار کنند.

علیرضا ملک حسینی رتبه سوم کنکور سراسری1401 در گروه‌های زبان‌های خارجی و علوم ریاضی نیز می‌گوید: روزانه 10 ساعت درس می‌خواندم و در کلاس‌های کنکور هم شرکت نکرده بودم.

پرهام سنکیان رتبه پنجم کنکور گروه علوم انسانی هم می‌گوید: در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکرده‌ام.

سبا رضائی بروجنی رتبه سوم کنکور گروه علوم تجربی با بیان اینکه شهر بروجن شهر کوچک و کم برخورداری است که کلاس کنکور آنچنانی در این شهر وجود ندارد، تلاش خودش و دلسوزی معلمانش را از عوامل موفقیتش می‌داند.

محمد پارسا قادراحمدی رتبه هفتم کنکور سراسری 1401 در گروه علوم ریاضی و فنی نیز با بیان اینکه در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکرده‌ام، به داوطلبان کنکور توصیه می‌کند که تلاش خود را بکنند چرا که هر کسی در زندگی برای موفقیتش تلاش کند حتما نتیجه می‌گیرد.

نوید یونسی ملردی رتبه چهارم گروه زبان‌های خارجی کنکور سراسری نیز می‌گوید: در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم اما در آزمون‌های آزمایشی مدرسه حضور داشتم. وی کمک خانواده را از عوامل افزایش روحیه خود می‌داند.

سید علیرضا سید شاکری رتبه پنجم گروه زبان‌های خارجی نیز خطاب به داوطلبان کنکور سال آینده می‌گوید: داوطلبان به کلاس‌های کنکور متکی نباشند و بدون استرس به تلاش و مطالعه ادامه دهند. وی پدر و مادرش را از عوامل موفقیتش در کنکور می‌داند که از نظر امکاناتی و روحی شرایط را برای موفقیتش فراهم کردند.

امیرحسین کیوانی رتبه دوم کنکور سراسری در گروه زبان‌های خارجی نیز می‌گوید: در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم اما در آزمون‌های آزمایشی حضور داشتم و پدر و مادرم نیز به من بسیار کمک کردند به طوریکه در منزل آرامش مرا مهیا کرده و کتاب‌هایی که نیاز داشتم برای من تهیه کردند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

کنکور

سازمان سنجش آموزش کشور

آزمون سراسری این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
برگزیده‌های آزمون سراسری به کدام کلاس‌های کنکور رفته بودند 2
برگزیده‌های آزمون سراسری به کدام کلاس‌های کنکور رفته بودند 3
برگزیده‌های آزمون سراسری به کدام کلاس‌های کنکور رفته بودند 4
برگزیده‌های آزمون سراسری به کدام کلاس‌های کنکور رفته بودند 5