پنج‌شنبه 20 دی 1403

بهانه مضحک آمریکا برای توجیه حضورش در سوریه

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
بهانه مضحک آمریکا برای توجیه حضورش در سوریه

آستین که در پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان که برای بحث درباره کمک‌های نظامی به اوکراین حضور یافته بود، گفت: اگر سوریه بدون حراست رها شود، معتقدم که نیروهای داعش به فعالیت‌های اصلی خود بازخواهند گشت.

وزیر دفاع آمریکا مدعی شد که حضور نظامی این کشور در سوریه برای مقابله با داعش ضروری است.

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، در گفتگو با خبرگزاری «آسوشیتد پرس» با تکرار ادعاهای مقامات آمریکایی برای اشغال سوریه و عدم خروج نظامیان واشنگتن از این کشور و چپاول ثروت‌های نفتی و زیرزمینی سوریه مدعی شد که ایالات متحده نیازمند حفظ نیروهای خود در سوریه است تا از بازگشت تهدیدات گروه تروریستی "داعش" جلوگیری کند.

وی گفت، این حضور به ویژه برای تأمین امنیت بازداشتگاه‌های سوریه که شامل ده‌ها هزار نفر از اعضای پیشین داعش و خانواده‌هایشان است، ضرورت دارد.

خبر مرتبط بلینکن: آمریکا برای جلوگیری از حمله ترکیه در سوریه تلاش می‌کند

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد واشنگتن در تلاش است تا به نگرانی های ترکیه در سوریه رسیدگی کند و متحد ناتو را از تشدید حمله علیه مبارزان کرد منصرف کند.

آستین که در پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان که برای بحث درباره کمک‌های نظامی به اوکراین حضور یافته بود، افزود: اگر سوریه بدون حراست رها شود، معتقدم که نیروهای داعش به فعالیت‌های اصلی خود بازخواهند گشت.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز چهارشنبه شب در بیانیه‌ای مدعی شد: هدف ما در عراق و سوریه جلوگیری از تغییر شکل داعش و بازیابی قدرت آن است.

همچنین پنتاگون مدعی حمله به مراکز متعلق به نیروهای مسلح یمن شد.

وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای ادعا کرد که فرماندهی مرکزی نیروهای مسلح یمن را هدف قرار داده است.

در ادامه بیانیه‌ی پنتاگون ادعا شد: ساعاتی پیش فرماندهی مرکزی و دو تأسیسات حوثی‌ها (انصارالله) در یمن را بمباران کردیم.

پنتاگون با توجیه حملات متجاوزانه به یمن ادعا کرد: این حملات بخشی از تلاش‌های ما برای تضعیف توانایی حوثی‌ها برای تهدید شرکا و کشتی‌ها در منطقه است.

آسوشیتد پرس نوشت: برآوردها نشان می‌دهد که بین 8 تا 10 هزار نیروی تروریست داعشی همچنان در این بازداشتگاه‌ها در سوریه حضور دارند و دست‌کم 2 هزار نفر از آنها تهدیدی جدی به شمار می‌روند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا در دوره نخست ریاست جمهوری اش در سال 2018 تلاش کرد تا تمامی نیروهای آمریکایی را از سوریه خارج کند؛ اقدامی که منجر به استعفای جیمز متیس، وزیر دفاع وقت آمریکا شد.

با این حال، ترامپ در ماه گذشته ضمن اشاره به پیشروی آن زمان نیروهای «هیئت تحریر الشام» علیه دولت اسد، تأکید کرد که ارتش آمریکا باید از درگیری در این بحران دور بماند.

در حال حاضر، آمریکا حدود 2 هزار سرباز در سوریه دارد؛ آماری که به گفته مقامات واشنگتن، بیش از تعداد رسمی 900 نفری است که پیش‌تر اعلام شده بود.

این نیروها از سال 2015 و پس از گسترش داعش بر مناطق وسیعی از سوریه به این کشور اعزام شده‌اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

بهانه مضحک آمریکا برای توجیه حضورش در سوریه 2