پنج‌شنبه 20 آذر 1404

وزیر امور خارجه آمریکا

وزیر امور خارجه آمریکا

وب‌گاه دنیای اقتصاد

میلیاردر نزدیک به ترامپ خواستار انحلال اتحادیه اروپا شد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وزیر امور خارجه آمریکا از جریمه 120 میلیون یورویی شبکه اجتماعی ایکس توسط اتحادیه اروپا به شدت انتقاد کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سخنگوی کرملین امروز (چهارشنبه) گفت، این ادعا که ولادیمیر پوتین، طرح صلح آمریکا برای اوکراین را رد کرده، «نادرست» است.

خبرگزاری اکو نیوز

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سخنگوی کرملین گفت: مسکو امیدوار است که طرف آمریکایی در جریان مذاکرات بر سر حل بحران اوکراین به اصل سکوت پایبند باشد. مسکو طرفدار دیپلماسی با صدای بلند نیست.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مارکو روبیو باز هم مدعی نابودی تاسیسات اتمی ایران شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در جریان گفت‌وگو با رسانه آمریکایی، به تخطی کشورش علیه تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران طی اقدام تجاوزکارانه ژوئن پرداخت که با تحریک رژیم صهیونیستی بود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: دستیار ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفت که کشورش و آمریکا توافق کردند که محتوای مذاکرات را فاش نکنند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: اوشاکوف دستیار رئیس جمهور روسیه گفت: به جای پیشنهادات خاص، محتوای طرح آمریکا برای حل و فصل مورد بحث قرار گرفت.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مقام روسی گفت که مسکو علاوه بر طرح اولیه 28 ماده‌ای ترامپ برای حل و فصل اوکراین، چهار سند دیگر دریافت کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: فرستاده ویژه رئیس‌جمهور روسیه، در خصوص مذاکرات کشورش و آمریکا در کرملین گفت که این مذاکرات پربار بود.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

فرستاده ویژه رئیس‌جمهور روسیه، مذاکرات کشورش و آمریکا در کرملین را پر بار توصیف کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

وزیر امور خارجه آمریکا، روادید تعدادی از مهاجران قانونی را به بهانه تهدید امنیتی، لغو کرد.

وب‌گاه فرارو

وزیر امور خارجه آمریکا مذاکرات جاری میان هیئت آمریکایی و هیئت اوکراینی در فلوریدا را سازنده خواند.

وب‌گاه گسترش

بازار نفت در تب و تاب تصمیمات جدید اوپک‌پلاس و سایه تنش‌های ونزوئلا: قیمت جهانی نفت در پی تصمیم غیرمنتظره اوپک‌پلاس برای تمدید توقف افزایش تولید تا سه‌ماهه اول سال آینده، 1.5 درصد جهش کرد. این تصمیم همزمان شده با ابهامات ناشی از گفتگوهای ترامپ با مادورو و تشدید درگیری‌ها میان اوکراین و روسیه، که مجموعاً بازار را از رکود خارج و به سمت نوسان هدایت کرده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه آمریکا مذاکرات جاری میان هیئت آمریکایی و هیئت اوکراینی در فلوریدا را سازنده خواند و اظهار داشت: روسیه باید بخشی از معادله توافق اوکراین باشد؛ «استیو ویتکاف»، نماینده ترامپ برای این منظور به مسکو سفر خواهد کرد.