بهبود کار کاوشگرهای "میکرو الای دی" برای درک بهتر مغز
محققان آمریکایی توانستند برای مطالعه فعالیت مغز حیوانات زنده، عملکرد کاوشگرهای عصبی میکرو الایدی را بهبود ببخشند.
به گزارش ایسنا و به نقل از مدگجت، در قرن اخیر، علم " اپتوژنتیک" به پیشرفت تکنیکهای تصویر برداری، مطالعه و بررسی عملکردهای مغزی سرعت بخشیده است.
این روش به دانشمندان اجازه میدهد با استفاده از نور، نورونهای ویژهای را در مغز حیوانات آزمایشگاهی فعال کند همچنین میتواند در بهبود بینایی موثر باشد.
محققان دانشگاه "میشیگان" در گذشته توانستند ریزترین منابع نوری را روی الکترودهای قابل کاشت در مغز توسعه دهند. این منابع نوری به اندازهای کوچک هستند که حتی یک نورون را فعال کنند.
حال این محققان روشی توسعه دادهاند که از این "میکروالایدیها" (microLED) محافظت میکند تا دخالتی برای الکترودهای احساسی ایجاد نکنند.
ترفند محققان این بود که به الکترودهای سیلیکون ماده " بور" اضافه کنند تا رسانایی آنها را افزایش داده و حساسیت آنها به تداخل را کاهش دهند.
به لطف این فرآیند توسعه، محققان قادر خواهند بود سلولهای عصبی را تحریک کنند و بلافاصله اقدامات مغز در واکنش به این اتفاقات را مشاهده کنند.
نتیجه این پیشرفتها درک بهتر حافظه، تصمیمگیری و بیماریهای گوناگون است. همینطور محققان میتوانند نحوه پرداختن به چالشهای پزشکی را هم بهتر درک کنند.
انتهای پیام