چهارشنبه 7 آذر 1403

بومی‌سازی مولد گاز به برق توسط یک شرکت دانش‌بنیان

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بومی‌سازی مولد گاز به برق توسط یک شرکت دانش‌بنیان

یک شرکت دانش‌بنیان مولد گاز به برق را در کشور بومی‌سازی کرده و توانسته است اجزای ریز و درشت مولدهای اروپایی را بازطراحی کرده و به تولید برساند.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محمدرضا زمردی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در رابطه با بومی‌سازی مولد گاز به برق اظهار کرد: این شرکت توانسته است اجزای ریز و درشت مولدهای اروپایی را بازطراحی کرده و به تولید برساند. در سال بیش از 1000 دستگاه نیاز است تا شبکه برق که دچار کمبود برق است را جبران کرده و خاموشی‌ها را پوشش بدهیم و اگر هر دستگاه را 400 هزار یورو بدانیم 400 میلیون یورو در سال می‌شود. اگر ما بتوانیم 30 درصد در این رقم کاهش ایجاد کنیم با توسعه ساخت داخل این عدد، سالیانه 100 تا 150 میلیون یورو کاهش خروج ارز از کشور خواهد شد.

علیرضا سیفی، مدیر تحقیق و توسعه این شرکت دانش‌بنیان گفت: این محصول از 10 هزار قطعه تشکیل شده است که 80 تا 90 درصد آن داخلی‌سازی شده است. "اسکلت مولد" اصلی‌ترین قطعه موتور است و هیچ شرکت سازنده خارجی حاضر نیست که بلوک سیلندر را به عنوان قطعه یدکی به شما بدهد ودر واقع زمانی که بلوک سیلندر تولید می‌شود عملاً به این معناست که یک موتور در یک کشور تولید شده است.

موفقیت یک شرکت دانش‌بنیان در ساخت دستگاه امحا و بازیافت لامپ‌های فلورسنت!

محمدحسین غفاری، مدیر اجرایی این شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: این بلوک سیلندر بارها و بارها ریخته‌گری شده است تا بتوانیم قالب آن را دربیاوریم و بعد از 6 سال منجر به تولید موتوری شده است که 1.1 مگاواتی است؛ شمع این محصول به لحاظ کارکرد و بهره‌وری طول عمر آن دو برابر بیشتر از نمونه‌های خارجی است. قیمت آن 4 میلیون تومان است اما نمونه خارجی آن از 16 تا 22 میلیون تومان قیمت دارد. در قطعه‌های خارجی به خاطر وجود تحریم‌های خارجی بسیاری از آنها غیرقابل دسترسی است در حالی که نمونه‌های داخلی آن کاملاً در دسترس قرار دارد.