سه‌شنبه 15 آبان 1403

بویری: کشتی‌گیران سیناصنعت امسال 28 مدال گرفتند / مشکل معیشتی مانع مدال‌آوری خوزستانی‌ها است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بویری: کشتی‌گیران سیناصنعت امسال 28 مدال گرفتند / مشکل معیشتی مانع مدال‌آوری خوزستانی‌ها است

مربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان گفت تا روزی که در کشتی است همه تلاشش را به کار ببندد تا مشکل معیشتی قهرمانان رده‌های پایه خوزستان برای انتقال آنها به تیم بزرگسالان را حل کند.

- اخبار ورزشی -

ملک‌محمد بویری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم با تأکید بر اینکه شاگردانش در باشگاه سیناصنعت در سال 1401 در مجموع 28 مدال بین‌المللی و کشوری به دست آوردند، اظهار داشت: سال را در حالی به پایان می‌رسانیم که 4 مدال قهرمانی جهان (2 طلا، یک نقره و یک برنز)، 3 مدال قهرمانی آسیا (یک طلا و 2 نقره)، 12 مدال رقابت‌های بین‌المللی (4 طلا، 3 نقره و 5 برنز) و 9 مدال قهرمانی کشور (7 طلا، یک نقره و یک برنز) و یک مقام سوم تیمی در رقابت‌های بین‌المللی به دست آوردیم.

وی با اشاره به عضویت کشتی‌گیران تیم سیناصنعت در تیم‌های ملی رده‌های سنی مختلف رده تصریح کرد: در رده سنی نوجوانان دو عنوان اولی داشتیم. پیام احمدیو معراج مُهمدی در 48 و 51 کیلوگرم شانس ملی‌پوش شدن دارند. در جوانان دو نفر، اهورا بویری و علی احمدی‌وفا و در رده سنی بزرگسالان هم علیرضا مُهمدی و عارف محمدی از باشگاه خودمان بودند. در مسابقات امیدهای کشوری هم محمدامین احمدپور اول شد و امید احمدی در جایگاه سوم قرار گرفت.

2 جام بین‌المللی در دستور کار تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان

بویری وضعیت کشتی ایذه را قابل قبول عنوان کرد و افزود: سه سال است که کشتی ایذه نسبت به قبل بهتر شده و فکر می‌کنم از تمام شهرهای کشتی‌خیز استان جلوتر زده است. اینها فقط مدال‌هایی بودند که باشگاه ما در سطح بین‌المللی کشوری به دست آورد که همین تعداد از خیلی استان‌ها بیشتر است.

این مربی سازنده کشتی ایذه در واکنش به این موضوع که همچنان ضعف اصلی کشتی خوزستان، کم بودن تعداد مدال‌های جهانی بزرگسالانش است، خاطرنشان کرد: مسئله اشتغال‌زایی می‌تواند راه حل این ضعف بزرگ باشد. اگر ورزش ما رو به حرفه‌ای شدن پیش برود، باشگاه‌ها کشتی‌گیران‌شان را بیمه کرده و تحت حمایت مالی قرار دهند، دغدغه اصلی آنها برای پیشرفت و کسب مدال در رده سنی بزرگسالان حل می‌شود. یعنی اگر باشگاه‌هایی که در کشتی سرمایه‌گذاری کردند مورد حمایت دولتی قرار گیرند و مثلاً بابت این سرمایه‌گذاری از آنها مالیات گرفته نشود، می‌توانند تعداد نسبتاً زیادی از کشتی‌گیران را استخدام کنند ولی این اتفاق رخ نمی‌دهد.

بویری گفت: باشگاه سیناصنعت دارد به ورزش و کشتی کمک می‌کند، اما حتی یک ریال هم از مالیاتش کم نشده و حتی جریمه هم می‌شود. وقتی حرف هم می‌زنیم می‌گویند می‌خواستید هزینه نکنید! هر باشگاه 100 نفر را هم تحت پوشش قرار دهد، کشتی‌گیر حقوق بگیرد، دغدغه مالی ندارد و به کشتی می‌چسبد. تا روزی که در کشتی هستم به دنبال حل این خلاء خواهم بود تا کشتی‌گیران‌مان در مسابقات بزرگسالان قهرمانی جهان مدال بگیرند.