جمعه 9 آذر 1403

بیشترین فوتی‌های کرونا در خراسان رضوی به خاطر بیماری قلبی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بیشترین فوتی‌های کرونا در خراسان رضوی به خاطر بیماری قلبی است

مشهد - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: بیشترین افرادی که به دلیل ویروس کرونا و داشتن بیماری زمینه‌ای در این استان جان باخته‌اند دارای بیماری‌های قلبی و عروقی بوده‌اند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی استانداری خراسان رضوی حسن جعفری در ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا خراسان رضوی افزود: بر این اساس بیماری‌های زمینه‌ای قلبی و عروقی 31 درصد، بیماری دیابت 21 درصد، سایر بیماری‌ها 15 درصد، بیماری ریوی 6 درصد، بیماری کبدی پنج درصد، بیماری کلیوی پنج درصد، بدخیمی سه درصد و بیماری‌های مزمن عصبی 6 درصد بوده است.

وی با بیان اینکه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در تمام شهرستان‌ها فعال بوده است ادامه داد: در حوزه امنیتی هم اقداماتی از جمله برگزاری هفت جلسه شورای تامین ویژه کرونا، رصد نارضایتی‌ها و چالش‌های امنیتی و جمع‌آوری اخبار و اطلاعات روزانه و اخذ تصمیم مربوطه، رصد نمودن مستمر مسائل مرتبط با مرز، برنامه‌ریزی جهت جلوگیری از اقدامات و اجتماعات آشوبگرانه و اجرای طرح فاصله‌گذاری در سطح استان با ایجاد 132 نقطه کنترلی انجام شد. معاون استاندار خراسان رضوی گفت: مدیریت خروج اتباع خارجی از کشور، ثبت رکورد خروج اتباع افغانستانی ظرف یک هفته از مرز دوغارون و پیگیری امور مربوط به درمان اتباع خارجی و خانواده‌های آسیب دیده آن‌ها از دیگر اقدامات بوده و در حوزه سیاسی هم رایزنی دیپلماتیک برای برگرداندن اتباع عربستانی، پاکستانی، بحرینی، یمنی و افغانستانی واقع در حوزه استان و مدیریت اتباع خارجی زندانی در استان انجام شده است.

وی از فعال‌سازی ظرفیت‌های تولیدی اقلام بهداشتی، افزایش تولید متوسط روزانه اقلام بهداشتی، تحویل 55 دستگاه ونتیلاتور توسط خیرین به دانشگاه علوم پزشکی، برنامه‌ریزی جهت حمایت از اقشار آسیب دیده، توزیع 700 هزار بسته معیشتی و تامین مالی جهت تهیه اقلام پزشکی بیمارستان‌ها و نقاهتگاه‌ها به عنوان دیگر اقدامات اقتصادی نام برد.

جعفری افزود: تخصیص 140 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی، 160 میلیارد ریال کمک مالی و تجهیزات توسط خیرین، توزیع و تخصیص هزار میلیارد ریال اعتبارات ملی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله اقدامات بودجه‌ای بوده که در خصوص مقابله با کرونا صورت گرفته است. وی ادامه داد: در حوزه اقدامات اجتماعی نیز می‌توان به اجرای طرح‌های ایجاد محدودیت و فاصله‌گذاری هوشمند و اجتماعی در سطح استان، ایجاد هماهنگی و همراهی بین علما و بزرگان استان برای اجرای محدودیت تردد به حرم مطهر رضوی و بقاع متبرکه و ورودی و خروجی‌های استانی با کمترین هزینه اجتماعی، فعال‌سازی ظرفیت‌های اجتماعی جهت ارائه خدمات، تولید اقلام بهداشتی و رصد مستمر فضای اجتماعی استان در حوزه‌های مختلف در ارتباط با نارضایتی اجتماعی و برنامه‌ریزی مناسب در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و خانوادگی ناشی از کرونا اشاره کرد. معاون استاندار خراسان رضوی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه درمانی استان گفت: فعال‌سازی کل ظرفیت درمانی استان، آماده‌سازی سه هزار تخت بیمارستانی، 300 تخت آی. سی. یو و 25 هزار تخت نقاهتگاهی، اجرای طرح غربالگری در سطح استان و تهیه و ابلاغ بیش از 130 پروتکل و نظارت بر اجرای آن‌ها از اقدامات انجام شده در حوزه درمانی استان محسوب می‌شود. وی افزود: با اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در حوزه حمل و نقل و ترافیک، کاهش 95 درصدی مسافران هوایی، کاهش 98 درصدی مسافران ریلی و کاهش 87 درصدی مسافران جاده‌ای نسبت به سال گذشته، توقف فعالیت حمل و نقل عمومی درون شهری از جمله اتوبوس و قطار شهری و تولید بالغ بر 80 هزار دقیقه برنامه در صدا و سیمای مرکز استان صورت گرفته است. جعفری ادامه داد: تشکیل ستاد مردمی، فعال‌سازی شبکه مردمی در کلیه شهرستان‌ها به منظور ایجاد انسجام در جمع‌آوری و توزیع کمک‌های مردمی، فعال‌سازی و هماهنگ نمودن تشکلهای مردمی از جمله بیش از 500 تشکل در سراسر استان، بیش از سه هزار مسجد و 50 گروه جهادی و تبلیغی، چهار هزار پایگاه بسیج محلات، هزار و 800 کانون فرهنگی مساجد، مراکز نیکوکاری وابسته به کمیته امداد و کانون‌های وابسته به آستان قدس رضوی که خدماتی به ارزش بیش از 881 میلیارد ریال ارائه کرده‌اند، از دیگر اقدامات بوده است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*