جمعه 5 بهمن 1403

تأخیر 18 ماهه پرداخت مطالبات مراکز درمانی جبران شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
تأخیر 18 ماهه پرداخت مطالبات مراکز درمانی جبران شد

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تعامل مستمر با شرکای اجتماعی را مورد تأکید قرار داد و گفت: تأخیر 18 ماهه پرداخت مطالبات مراکز درمانی جبران شده است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تعامل مستمر با شرکای اجتماعی را مورد تأکید قرار داد و گفت: تأخیر 18 ماهه پرداخت مطالبات مراکز درمانی جبران شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی سالاری در جلسه‌ای با اعضای هیأت مدیره اتاق اصناف ایران، اظهار کرد: تأمین اجتماعی در این شرایط سخت اقتصادی ماهیانه بیش از 12 هزار میلیارد تومان حق بیمه دریافت می‌کند. شفافیت و پاسخگویی در اولویت این سازمان قرار دارد و ما با دریافت حق بیمه تعهداتی در قبال جامعه هدف برعهده می‌گیریم که باید تعهدات قانونی سازمان را به خوبی ایفا کنیم.

وی افزود: حدود 3 میلیون و 500 هزار بازنشسته و 14 میلیون بیمه شده اصلی تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی قرار دارد که این جامعه و اعضای خانواده آنان که به حدود 45 میلیون نفر می‌رسند، بایستی با اطمینان خاطر از خدمات تأمین اجتماعی برخوردار باشد و هدف نهایی سازمان تأمین اجتماعی رفع دغدغه و نگرانی نیروی کار است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بهبود وضعیت معیشت بازنشستگان را اولین و مهمترین وظیفه این سازمان برشمرد و گفت: 6,600 میلیارد تومان مستمری ماهیانه‌ای که سال گذشته به بازنشستگان پرداخت می‌شد، در سال جاری به بیش از 10 هزار میلیارد تومان رسیده است و ما تلاش کرده‌ایم که شرایط زندگی بازنشستگان را ارتقا دهیم و دغدغه بازنشستگان را برطرف کنیم.

سالاری پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد را دومین وظیفه و تعهد قانونی سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و افزود: تأخیر حدود 18 ماهه پرداخت مطالبات مراکز درمانی را جبران کردیم و امروز بدون هیچ تأخیری پرداخت‌ها مطابق با روال قانونی در حال انجام است.

وی شفافیت و تسهیل خدمت رسانی را از مسائل بسیار مهم در سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: حدود 2000 بخشنامه را با مشارکت فعال نمایندگان شرکای اجتماعی تنقیح کردیم و در نهایت با تکمیل این فرآیند 60 بخشنامه تنقیحی جایگزین 2000 بخشنامه قبلی می‌شود.

سعید ممبینی، رئیس اتاق اصناف نیز در این جلسه گفت: با مدیریت دکتر سالاری بر سازمان تأمین اجتماعی شاهد تحول و نگاه متفاوت در حوزه اصناف هستیم و اطمینان داریم که ارتباط خوبی بین اصناف و سازمان تأمین اجتماعی وجود دارد و اصناف از خدمات سازمان تأمین اجتماعی استفاده می‌کنند.

وی افزود: توقع ما این است که روحیه تعاملی و گفتگو با شرکای اجتماعی در همه مجموعه‌های سازمان گسترش یابد و امیدواریم سه جانبه گرایی در ساختار سازمان تأمین اجتماعی تقویت شود.

ممبینی مقررات و همچنین روند اجرای قوانین مشاغل سخت و زیان آور را نیازمند اصلاح ارزیابی کرد و گفت: درباره مشاغل سخت و زیان آور هم به کارفرمایان صدمه وارد می‌شود و هم شاهد نوعی فساد در فرآیندهای آن هستیم که باید جلوگیری شود.

مهرداد قریب، معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: تقویت تعامل با شرکای اجتماعی همواره مورد توجه سازمان تأمین اجتماعی است و ما وظیفه داریم که تعهدات خود را به نحو مطلوب در قبال اصناف انجام دهیم.

وی افزود: اصناف در ارتباط با بیمه پردازی تعامل خوبی دارند و 85 درصد آنان لیست خود را به صورت مرتب و ماهیانه پرداخت می‌کنند.

قریب تعامل سازنده و بهره گیری از نظرات شرکای اجتماعی را مورد تأکید قرار داد و گفت: در سازمان تأمین اجتماعی کاری با اهمیت و حساسیت بسیار بالا همچون اصلاح و تنقیح بخشنامه‌ها با مشارکت ذی‌نفعان و نمایندگان شرکای اجتماعی در حال انجام است و مشارکت شرکای اجتماعی در تنظیم بخشنامه‌ها از اقدامات بسیار مهم سازمان تأمین اجتماعی است.

روزبه کردونی، رئیس مؤسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی گفت: نگاه عالمانه و مسئله محور اتاق اصناف موجب فراهم شدن امکان رفع مشکلات و برقراری تعامل سازنده برای بهبود خدمت رسانی سازمان تأمین اجتماعی به این مجموعه بزرگ شده است.

وی افزود: تعامل با شرکای اجتماعی تنها با هدف بیان دیدگاه‌ها صورت نمی‌گیرد و هدف نهایی رسیدن به فهم مشترک و انجام همفکری برای بهبود و ارتقا مستمر خدمات به جامعه است. سالاری در سازمان تأمین اجتماعی گفتگو و تعامل را با هدف حل مسئله در دستور کار قرار دارد.