شنبه 4 مرداد 1404

تأسیسات پهپادی ارتش اسرائیل هک شد / چه اطلاعاتی لو رفت؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
تأسیسات پهپادی ارتش اسرائیل هک شد / چه اطلاعاتی لو رفت؟

اقتصادنیوز: در حمله سایبری به تأسیسات پهپادی ارتش اسرائیل چه اطلاعاتی لو رفت؟ و چند خط تولید کارخانه از مدار خارج شد؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از نورنیوز جبهه پشتیبان سایبری طی اطلاعیه اعلام کرد به کارخانه طراحی و ساخت تجهیزات ریزپرنده و پهپاد رژیم صهیونی حمله و بیش از 3 ترابایت اطلاعات سری آن را استخراج و خطوط تولید کارخانه را از مدار خارج کرده است.

کارخانه SADNAT تامین کننده تجهیزات هوایی - نظامی برای ارتش رژیم صهیونی است و همکاری گسترده ای با شرکت‌های رافائل، البیت سیستمز، آی‌ای‌آی، بوئینگ و اوربیت دارد.

جبهه پشتیبان طی پیامی به ارتش رژیم تروریست صهیونیستی اعلام کرده است: اطلاعاتی سری نظیر چگونگی طراحی و ساخت، نوع عملکرد و مقابله با پهپاد های بدون سرنشین شما که در به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان جبهه مقاومت نقش داشته در اختیار ما است و هم اکنون این اطلاعات جهت جلوگیری از تکرار جنایات در اختیار تمام کشورهای محور مقاومت قرار خواهد گرفت.

جبهه پشتیبان سایبری از 3 ماه پیش در حمایت از مردم مظلوم غزه فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون به چندین کارخانه ساخت تجهیزات نظامی حمله سایبری کرده است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید