تابستان گرم و دردسرهای برقی در کهگیلویهوبویراحمد / معتمدیپور: بهینه مصرف کنید برق قطع نشود
گرمای زودرس و مصرف بالای برق احتمال خاموشیهای برقی را در کهگیلویهوبویراحمد افزایش داد تا معتمدیپور از مردم درخواست مصرف بهینه را داشته باشد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق به مناسبت روز ملی صنعت برق با تبریک این روز در گفتوگو با صبح زاگرس گفت: ناترازی تولید برق و مصرف در سطح کشور و افزایش دما در سالیان گذشته به احتمال فراوان شاهد خاموشیها در آینده باشیم.
وی با اشاره به اینکه مردم کهگیلویه و بویراحمد باید مصرف بهینه را در دستور کار قرار دهند از مشترکین برق این استان خواست در مدیریت مصرف برق خود با این شرکت مشارکت گسترده ای داشته باشند تا شاهد قطعی یا خاموشی های برق در فصل گرم سال جاری نباشیم.
جمال معتمدی زاده با بیان اینکه میزان مصرف برق اولین ماه سال جاری در استان 20 درصد نسبت بمدت مشابه سال قبل افزایش داشته است ابراز داشت: گرمای زودرس و کاهش نزولات آسمانی باعث افزایش مصرف برق مشترکین در این استان شده که می طلبد مشترکین برق، همکاریهای بیشتری نسبت به گذشته با این شرکت داشته باشند.
وی گفت: 278 هزار اشتراک برق در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که بیش از 220 هزار مشترک آن را مشترکین روستایی تشکیل می دهند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مشترکین برق شهرستان بویراحمد با 74 میلیارد و 300 میلیون تومان و 41 درصد بدهیها بیشترین مطالبات این شرکت را دارند، خاطرنشان کرد: مشترکین برق در شهرستان گچساران 29 درصد معادل 51 میلیارد و 700 میلیون تومان را از آنِ خود کرده اند.
این مسئول کهگیلویه و بویراحمدی اظهار داشت: مشترکین صنعتی در این استان 15 درصد بدهی ها معادل 26 میلیارد و 115 میلیون تومان را بخود اختصاص داده اند و مابقی مطالبات این شرکت مربوط به تعرفه کشاورزی با کمترین مبلغ و درصد بدهی است.
معتمدیزاده 44 درصد مطالبات معادل 80 میلیارد و 500 میلیون تومان را مربوط به دستگاه های اداری با عنوان تعرفه عمومی ارزیابی کرد و گفت: کاهش نوسانات، ناپایداری شبکه ای، کاهش نرخ تلفات انرژی، بهره گیری از فناوری روز شبکهای و رضایتمندی مُشترکین برق مهمترین اولویت های شرکت توزیع نیروی برق درکهگیلویه و بویراحمد است.
او در پایان اذعان داشت: در سال گذشته، 10 هزار مگاوات تولید برق کمبود وجود داشت و طبق پیش بینی ها در سال جاری حدود 12 هزار مگاوات کمبود وجود دارد که برای این منظور، برنامه ریزی ها بر صرفه جویی، مدیریت مصرف، حمایت از تولیدکنندگان برق اضطراری و استفاده از پنلهای خورشیدی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام /