دوشنبه 12 خرداد 1404

اقتصادی وب‌گاه تابناک

اقتصادی وب‌گاه تابناک

بررسی بازار سکه و طلای داخلی نشان می‌دهد که طی کمتر از 24 ساعت گذشته، سکه و طلا در بازار با کاهش قیمت قابل توجهی روبرو شده است؛ به گونه‌ای که سکه یک میلیون و 700 هزار تومان و هر گرم طلای 18 عیار 93 هزار تومان کاهش بها داشته است.

علینقی مشایخی*

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در بازدید از شرکت سایپا گام ضمن بررسی مشکلات و گلوگاه‌های توسعه‌ای که در این مجموعه وجود دارد، تاکید کرد: شرکت سایپاگام می‌تواند کانون تولید قطعات الکترونیکی گروه شود.

مدیرعامل و مدیران ارشد زامیاد همزمان با روز ملی منابع انسانی از خطوط تولید این شرکت بازدید کردند.

بانک تجارت در سال 1402 با اعطای 95 هزار و 181 فقره تسهیلات ازدواج و 89 هزار و 534 فقره تسهیلات فرزندآوری از جوانان ایرانی حمایت کرد.

شرکت بهمن موتور در آخرین بخشنامه خود از فروش ون‌باری اینرودز خبر داد. این محصول هفته آخر خرداد با مدل 1403 تحویل خریداران می‌شود. بهمن موتور طرح فروش نقدی ون‌باری اینرودز را برگزار می‌کند. در این طرح نقدی و به صورت آنلاین انجام می‌شود.

معاون کیفیت ایران خودرو، با بیان این‌که پس از اجرای طرح بهبود کیفی زنجیره تامین در سال 1403، بهبودهای چشم‌گیری در زمینه کیفیت محصولات ایجاد خواهد شد، گفت: بر اساس هدف‌گذاری صورت گرفته، شاخص‌های کلان کیفیت در حوزه تامین دست‌کم به میزان 40 درصد بهبود خواهند یافت.

با امضای توافق نامه همکاری بین شرکت کرمان موتور و سازمان تاکسیرانی شهر تهران، گام دیگری در جهت ورود تاکسی های برقی به این ناوگان صورت پذیرفت.

رقم بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی در یازده ماهه سال قبل به 682 هزار میلیارد تومان رسیده است که این رقم قابل توجه نسبت به ماه مشابه سال قبل تر، 98.3 درصد رشد داشته است.