فرهنگی وبگاه تابناک
فرهنگی وبگاه تابناک
امام حسین (ع) با کمر خمیده به عباس نگریست و سپس در بالین او نشست و گریه کرد تا عباس به شهادت رسید. نقل شده با صدای بلند گریه کرد و فرمود: «الان انکسر ظهری و قلت حیلتی و شمت بی عدوی: کنون پشتم شکست و رشته تدبیر و چارهام از هم پاشید و دشمن بر من چیره شد و شماتت کرد».
درباره بسیاری از اصحاب، به ویژه جوانان، روایت شده که وقتی برای اجازه گرفتن نزد حضرت میآمدند، حضرت به نحوی تعلل میکرد (مثل داستان قاسم که بسیار شنیدهاید) ولی وقتی علی اکبر میآید و اجازه میدان میخواهد، حضرت فقط سرشان را پایین میاندازند و جوان روانه میدان شد...
همزمان با ایام محرم این فیلم سینمایی بار دیگر در کانالهای تلگرامی دست به دست میشود و به مرور آنهایی که این فیلم را ندیدهاند و کنجکاو تماشایش هستند، این اثر را میبینید و در زمان اکران این فیلم، همان فروش محدود نیز تحقق نخواهد یافت.
مصیبت جگرسوز علی اصغر به قدری بر امام حسین علیه السلام سخت بود که آن حضرت در حالی که گریه میکرد، به خدا متوجه شد و عرض کرد: «خدایا خودت بین ما و این قوم، داوری کن. آنها ما را دعوت کردند تا ما را یاری کنند، ولی به کشتن ما اقدام میکنند».
در حالی که سر جناب قاسم به دامن حسین است، از شدت درد پاشنه پای را محکم به زمین میکوبد. در همین حال، «فشهق شهق فمات» فریادی کشید و جان به جان آفرین تسلیم کرد. یک وقت دیدند ابا عبدالله بدن قاسم را بلند کرد و بغل گرفت. دیدند قاسم را میکشد و به خیمهگاه میآورد.
اولویتهای مهمتر از کوشش برای افزایش دامنه انحصار صداوسیما در حوزه صوت و تصویر از سوی کمیسیون فرهنگی قابل پیگیری است که بدیهیترین آنها، پیگیری شفافیت در همه نهادهای فرهنگی برای جلوگیری از مفاسد اقتصادی و رانت در این عرصه است که هر ساله چندین هزار میلیارد تومان بودجه در آن صرف میشود.
اولویتهای مهمتر از کوشش برای افزایش دامنه انحصار صداوسیما در حوزه صوت و تصویر از سوی کمیسیون فرهنگی قابل پیگیری است و بدیهیترین آنها، پیگیری شفافیت در همه نهادهای فرهنگی برای جلوگیری از مفاسد اقتصادی و رانت در این عرصه است که هر ساله چندین هزار میلیارد تومان بودجه در آن صرف میشود.
عبدالله در کربلا کودکی بود که به سن بلوغ نرسیده بود، چون عمویش حسین (ع) را زخمی و بی یاور دید، خود را به آن حضرت رسانده بود. عبدالله خودش را به دامان امام حسین (ع) انداخت و گفت: به خدا قسم از عمویم جدا نمیشوم.
هیاتها غالبا با رعایت پروتکلهای بهداشتی مورد تاکید وزارت بهداشت برگزار شدند و شیوه متفاوتی در برپایی عزادارایها در این سال سخت در پیش گرفته شد که نشان میدهد، شور و شعور در این آیین عظیم با هم همقافله شدند.
مهمترین خصلت آن بانو محبت و عشق وافری است که به ذات احدیت دارد تا بتواند همه کس و همه چیز را در محضر او ذوب کند و حتی خویشتن خویش را هم نبیند. در مقابل ایمان و اعتقاد به خداوند همین بس که همه مصائب را برای او در راه رضای حق تحمل میکند و همه اینها را چون از سوی معبود است، زیبا میبیند.
به گواه تاریخ نگاران و مقتل نویسان، رحلت شهادت گونه حضرت رقیه سلام الله علیها اندکی پس از واقعه خونین کربلا در سال شصت و یکم هجری رخ داده است و در این هنگام، وی سه یا چهار ساله بوده است... اخبار عزاداریهای محرم را از حسینیه «تابناک» پی بگیرید.
کمترین کسب و کاری را در ایران میتوان یافت که متاثر از شیوع کرونا، درآمدش نسبت به مدت زمان مشابه در سال 1398، به حدود سه درصد کاهش یافته است.
آقای مدیر سینمای دهه 60 که خودش راه میافتد میرود از گل و بلبل بودن دوره مسئولیتش ویدیو پر میکند و تاریخ را دوباره مینویسد. به آقای فارابی ان دوران هم که از گل نازکتر نمیشود گفت. آقایان دیگر هم که مسئولیت فرهنگی و سینمایی داشتند و بعضیهایشان دستور معدوم شدن و آتش زدن فیلمها را صادر میکردند حالا اصلا همه اصلاحگرا و روشنفکر شدند و انگار از ازل همین بودهاند. حتی وقتی فرزند امام...
به طور مثال کانون آهنگسازان سینمای ایران در بیانیه اعتراضی امروز خود به این موضوع اشاره کردند: «دعوتنامه از طرف هیئتمدیره بر اساس ماده نوزده و آخرین اساسنامه تصویب شده توسط صنوف و وزارت ارشاد بوده است و هر صنف میتواند حق رای و معرفی کاندیدا برای هیئت مدیره داشته باشد که در هنگام برگزاری مجمععمومی و برخلاف دعوتنامه و اساسنامه، با رفتاری توهینآمیز از انجام این وظیفه، ممانعت به عمل...
اساسا هیچ یک از این اسامی مطرح نشدهاند و در مرحله کنونی دعوا بر سر ترکیب کنونی هیات مدیره و در نهایت تعیین رئیس هیات مدیره است و در نهایت اعضای هیات مدیره رغبتی به گزینههای مطرح در رسانهها نشان ندادند.