شنبه 3 آذر 1403

تامین سه فروند کشتی 90 هزار تنی برای ونزوئلا توسط مهندسان ایرانی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تامین سه فروند کشتی 90 هزار تنی برای ونزوئلا توسط مهندسان ایرانی

مدیرعامل سازمان بنادر گفت: صنعت کشتی‌سازی ایران در سطح جهانی مورد توجه است و ونزوئلا سفارش ساخت سه فروند کشتی 90 هزار تنی داشت که توسط مهندسان انجام شد.

علی اکبر صفایی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، با اشاره به عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه توسعه دریا محور اظهار کرد: سال گذشته بیش از 100 هزار میلیارد تومان شامل 50 هزار میلیارد تومان از منابع دولت و 55 هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی برای پروژه‌های عمرانی و زیربنایی در بنادر کشور سرمایه‌گذاری شد.

وی افزود: بیش از 13 هزار میلیارد تومان از این حجم از سرمایه‌گذاری، هم اکنون آماده افتتاح با حضور وزیر راه و شهرسازی است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در ادامه بیان کرد: سایر پروژه‌ها در مناسبت‌های مختلف مانند هفته دولت امسال و برخی دیگر در سال آینده آماده بهره‌برداری می‌شوند.

صفایی با اشاره به تأکید رئیس جمهور بر توسعه تجارت خارجی با کشور‌های همسایه گفت: با پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته تعدادی از مذاکرات به امضای توافقنامه و تفاهم‌نامه منتج شد و تعدادی دیگری از آنها در آینده در قالب تفاهم‌نامه یا توافقنامه امضا می‌شوند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه توسعه روابط حمل‌ونقلی با کشور‌های آمریکای لاتین نیز گفت: تعاملات حمل‌ونقل دریایی با کشور ونزوئلا از گذشته تا امروز ادامه دارد و با سایر کشور‌های حوزه آمریکای جنوبی به صورت موردی انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: صنعت کشتی سازی جمهوری اسلامی ایران در سطح جهانی مورد توجه است و به طور مثال کشور ونزوئلا سفارش ساخت سه فروند کشتی 90 هزار تنی داشت که توسط مهندسان توانمند کشورمان انجام و تحویل شد.

صفایی بیان کرد: مذاکراتی در زمینه ساخت کشتی با کشور کوبا نیز انجام شده است و امید است از توان داخلی کشورمان در این حوزه برای ساخت کشتی‌های مورد نیاز کشور‌های آمریکای جنوبی به خوبی استفاده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در زمینه تجارت دریا برد با کشور‌های حوزه دریای خزر نیز با دستیابی به رکورد حدود 9 میلیون تن، 30 درصد رشد داشته ایم که عمدتاً با کشور‌های روسیه و قزاقستان بوده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی