تجمعات در امارات برای 4 هفته ممنوع شد
تهران - ایرنا - امارات متحده عربی دوشنبه شب اعلام کرد که برای جلوگیری از شیوع کرونا، برگزاری هرگونه تجمع ازجمله اقامه نماز در مساجد، مصلاها و مراکز عبادی کشور به مدت چهار هفته متوقف شد.
به گزارش خبرگزاری رسمی امارات متحده عربی (وام)، اداره بحران و حوداث غیر مترقبه امارات اعلام کرد که با همکاری سازمان امور اسلامی و اوقاف این کشور در راستای توصیه های صادره از سوی وزارت بهداشت، اقامه نماز در تمامی مساجد، مصلاها و مراکز عبادی به مدت 4 هفته برگزار نمی شود.
بر اساس این گزارش، اداره بحران و حوداث غیر مترقبه امارات متحده عربی افزوده است: این تصمیم در اجرای اقدامات احتیاطی و پیشگرانه ای است که از سوی دولت برای مقابله با ویروس کرونا اتخاذ شده است.
وزارت بهداشت امارات متحده عربی همچنین از لغو تجمعات در این کشور به مدت 4 هفته خبر داد.
شمار مبتلایان به کرونا در امارات متحده عربی به 98 نفر رسیده و شمار بهبودیافتگان نیز 23 نفر است.
ویروس کرونا که از چین شیوع یافته، بسرعت به کشورهای مختلف در سراسر جهان سرایت کرده و اکنون بیش از 140 کشور را درگیر کرده است.
ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر 2019 در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در 30 دسامبر سال 2019 (9 دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
براساس جدیدترین آمارها، تعداد مبتلایان به کرونا در سراسر جهان به 179 هزار و 814 نفر رسیده که تاکنون 78 هزار و 292 نفر از این بیماران بهبود یافته و 7 هزار و 71 نفر نیز فوت کردهاند.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*