تحریم اهرمی برای عقب نگهداشتن کشورها در حوزه فناوری است
یک پژوهشگر گفت: قدرتهای مدعی حقوق بشر با استفاده از حربه تحریم در پی عقب نگه داشتن کشورمان در حوزه فناوریهای نوین و راهبردی از جمله هوش مصنوعی هستند.
یک پژوهشگر گفت: قدرتهای مدعی حقوق بشر با استفاده از حربه تحریم در پی عقب نگه داشتن کشورمان در حوزه فناوریهای نوین و راهبردی از جمله هوش مصنوعی هستند.
به گزارش خبرگزاری مهر، نشست «هوش مصنوعی و کاربردهای آن» با حضور نوید کمالی، مؤلف و پژوهشگر حوزه فناوریهای نوین توسط فرهنگسرای رسانه در سالن همایشهای دکتر یونس شکرخواه برگزار شد.
در ابتدای این نشست، نوید کمالی به طور مختصر به معرفی مفهوم هوش مصنوعی و تاریخچه آن پرداخته و توضیح داد و گفت: هوش مصنوعی به طور کلی به رشتهای از علوم که در آن تلاش میشود کامپیوترها و سیستمها را به یادگیری و تفکر مشابه با انسانها مجهز کند، اطلاق میشود.
وی در رابطه با سابقه تاریخی این مفهوم گفت: انسان از دوره یونان باستان در آرزوی خودکارسازی ابزارها و تبدیل آنها به عاملی خدمتگزار برای انسانها بوده است و حتی افلاطون و این زمینه مباحثی را مطرح کرده است.
این پژوهشگر حوزه فناوریهای نوین به تشریح کارکردهای هوش مصنوعی در حوزههای مختلف پرداخت و گفت: هوش مصنوعی در صنعت، بهبود فرآیندهای تولیدی و بهرهوری، پیشگیری از خطاها و کنترل کیفیت، پیشبینی و تحلیل دادهها، طراحی سیستمهای خودکار و رباتیک، و همچنین در حوزه بهداشت و درمان، تشخیص بیماریها، تحلیل تصاویر پزشکی، و پشتیبانی درمانی مورد استفاده قرار میگیرد.
کمالی با اشاره به تحت تحریم بودن کشورمان در حوزه دسترس به فناوریهای هوش مصنوعی غرب، به معرفی برخی از راهکارهای غلبه بر تحریمهای اینترنتی پرداخت و گفت: قدرتهای مدعی حقوق بشر با استفاده از حربه تحریم در پی عقب نگه داشتن کشورمان در حوزه فناوریهای نوین و راهبردی از جمله هوش مصنوعی هستند.
در طول نشست، شرکت کنندگان سوالات خود را طرح کرده و همچنین درباره تجربیات خود در استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینههای مختلف و مورد علاقه شأن صحبت کردند.
نشست آموزشی آشنایی با هوش مصنوعی و کارکردهای آن با حضور نوید کمالی، مؤلف و پژوهشگر حوزه فناوریهای نوین با توجه به ارائهی جامع و دقیق اطلاعات مربوطه، به عنوان یک فرصت مناسب برای افزایش آگاهی مخاطبان درباره هوش مصنوعی و کاربردهای آن در صنایع مختلف شناخته شد.