تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به "آنفلوآنزا"/ تقویت ریهها با بادکش
یک متخصص طب سنتی با تشریح برخی تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به "آنفلوآنزا" گفت: بادکشدرمانی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا و تقویت ریه در افراد مبتلا به این بیماری بسیار مفید است.
دکتر نعمتاله مسعودی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره تدابیر طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا اظهار کرد: در زمان شیوع ویروس آنفلوانزا باید تدابیری به کار بگیریم تا بدنمان آماده رشد میکروبها نشود؛ از عوامل موثر بر تقویت سیستم ایمنی بدن، خواب و خوراک فرد است.
بهترین زمان خواب شبانه
وی افزود: خواب کافی میتواند باعث تقویت سیستم ایمنی شود و خواب روزانه جایگزین خواب شبانه نمیشود؛ بهترین زمان برای خوابیدن از ساعت 10 شب تا حداقل چهار صبح است؛ این خواب باید مفید، در آرامش و بدون دغدغه باشد.
پرهیز از درهمخوری و استفاده از بادکش برای تقویت سیستم ایمنی
وی ادامه داد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای عفونی باید از درهمخوری و سفرههای رنگین پرهیز شود زیرا این مسئله باعث اختلاط طعام میشود که یکی از عوامل بروز مشکل در هضم غذاهاست و خون را ناصالح میکند.
وی ادامه داد: بادکشدرمانی یکی از نکات برجسته در طب سنتی برای بیماریهای ریوی است؛ از بادکش هم برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا و هم برای درمان این بیماری استفاده میشود؛ بادکش درمانی قبل از ابتلا به بیماری آنفلوانزا برای تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت ریهها، بسیار مفید است؛ افراد مبتلا به آنفلوانزا نیز میتوانند برای تقویت ریه از بادکش گرم روی کتفهایشان استفاده کنند.
مسعودی گفت: باتوجه به اینکه ریه، دستگاه ورودی میکروبها و ویروسهای تنفسی به بدن است، ورزش کردن نیز باعث میشود که فرد حالت سکون نداشته باشد و ریهها را تقویت و از نفوذ ویروس به بدن جلوگیری میکند.
درمان علائم آنفلوآنزا با طب سنتی
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بروز علائمی همچون تب، سرفه و احساس کوفتگی و بدندرد از علائم شایع آنفلوآنزاست، تصریح کرد: ابتلا به آنفلوآنزا دو مرحله دارد؛ یک مرحله زمانی است که تب بروز میکند که در این زمان میتوان از نوشیدنیها و آبمیوهها و میوههایی مانند سیب برای کاهش تب استفاده کرد و باید از مصرف مواد غذایی چرب، شیر و مواد غذایی دارای طبع گرم پرهیز کرد؛ مرحله دوم زمانی است که تب برطرف میشود و علائم کوفتگی و سنگینی و سرفه و خلط ظاهر میشود؛ در این مرحله بیماران باید از مواد غذایی دارای طبع سرد پرهیز کنند و به مصرف سوپها و آشها روی بیاورند. بیماران میتوانند در سوپها از سیب درختی و انواع سبزیها استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه سرفه یکی از علائم رایج آنفلوانزاست، گفت: افراد در زمانی که سرفه دارند باید ریه خود را تقویت کنند؛ مصرف مرکبات در زمانی که علائم سرفه بروز پیدا میکند، مناسب نیست و برای درمان آن باید از انواع آشها استفاده کرد؛ در این آشها بهتر است علاوه بر سبزیجات مخصوص آش از پیازچه و یا شلغم نیز استفاده کرد.
خواص سیاهدانه برای "مو"/ طرز استفاده از روغن سیاهدانه برای درمان "ریزش مو" خواص بابونه / فواید شگفتانگیز بابونه برای پیشگیری از آلزایمر و افسردگی خواص سیر / بیش از 100 خاصیت سیر از افزایش طول عمر و تقویت سیستم ایمنی تا پیشگیری از آلزایمر و دیابت