شنبه 2 فروردین 1404

ترافیک در محور کندوان و هراز پرحجم شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ترافیک در محور کندوان و هراز پرحجم شد

اقتصادنیوز: سرپرست پلیس راه استان مازندران اظهار کرد: ترافیک در محور هراز و سوادکوه پرحجم و روان است و رانندگان باید با سعه صدر رانندگی کنند و از ترددهای غیرضرور در طول جاده بپرهیزند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سرپرست پلیس راه استان مازندران از ترافیک سنگین و پرحجم در محور کندوان و هراز و همچنین اعمال محدودیت ترافیکی ویژه از صبح اول فروردین 1404 خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی جمعه اول فروردین در گفت‌وگو با خبرنگاران در ساری، با اشاره به اعمال محدودیت ترافیکی ویژه از صبح امروز در محور کندوان گفت: از ساعت 9 صبح اول فروردین 1404 از تهران به سمت شمال تا تخلیه بار ترافیکی یکطرفه شد.

وی افزود: هم اکنون ترافیک پرحجم در مبادی ورودی محورهای هراز و کندوان گزارش شده است.

خبر مرتبط 2 استان در صدر بیشترین و شدیدترین تصادفات جاده‌ای

اقتصادنیوز: جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: بیش از 80 درصد مأموریت‌های نوروزی در 6 روز گذشته، پوشش حوادث جاده‌ای بوده و استان اصفهان در صدر میزان تصادفات و استان فارس نیز شدیدترین تصادفات را شاهد بوده است.

سرپرست پلیس راه استان مازندران اظهار کرد: ترافیک در محور هراز و سوادکوه پرحجم و روان است و رانندگان باید با سعه صدر رانندگی کنند و از ترددهای غیرضرور در طول جاده بپرهیزند.

سرهنگ عبادی از رانندگان وسایل نقلیه خواست در زمان اعمال محدودیت با صبر و حوصله و رعایت قوانین و مقررات پلیس راهور و عوامل راهداری را در اجرای ماموریت یاری کنند و در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 21824420 و 21824434 پلیس راه استان با پیش شماره 011 تماس بگیرند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
ترافیک در محور کندوان و هراز پرحجم شد 2