پنج‌شنبه 24 مهر 1404

ترامپ به کره جنوبی می رود

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ترامپ به کره جنوبی می رود

اقتصادنیوز: یک مقام کره جنوبی اعلام کرد که دونالد ترامپ، در روزهای 29 و 30 اکتبر به کره جنوبی سفر خواهد کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، مشاور امنیت ملی کره جنوبی اعلام کرد که ترامپ در تاریخ 29 اکتبر (7 آبان) وارد این کشور خواهد شد و انتظار می‌رود تا 30 اکتبر (8 آبان) در کره جنوبی باقی بماند.

رویترز گزارش داد، کره جنوبی از 31 اکتبر (9 آبان) میزبان نشست «سازمان همکاری‌های اقتصادی آسیا - اقیانوسیه» (APEC) خواهد بود، نهادی که ایالات متحده نیز از اعضای آن است.

لی جائه میونگ، رئیس‌جمهور کره جنوبی، در دیداری که در 3 شهریور 1404 با همتای آمریکایی خود در کاخ سفید داشت، از ترامپ خواست تا برای برقراری صلح در شبه جزیره کره تلاش کند. او اظهار امیدواری کرد که رئیس‌جمهور ایالات متحده به آغاز دوران جدیدی از دیپلماسی در این منطقه کمک کند.

رئیس‌جمهور آمریکا نیز از رویکرد لی جائه میونگ در قبال پیونگ یانگ تمجید کرد و ابراز تمایل کرد که با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار کند.

لی جائه میونگ در ماه ژوئن (خرداد) پس از یک دوره آشفتگی سیاسی و استیضاح رئیس‌جمهور پیشین، یون سوک یول، به قدرت رسید.

این سفر ترامپ می‌تواند نشانه‌ای از تحرکات جدید در دیپلماسی منطقه‌ای باشد و به روابط آمریکا و کره جنوبی عمق بیشتری ببخشد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید