تزریق روزانه 12 هزار دز واکسن کرونا در کردستان / مردم بیجار بیشترین استقبال را از واکسن کرونا داشتهاند
ابراهیم قادری معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به انجام واکسیناسیون با سرعت و بدون وقفه در استان گفت: تزریق روزانه واکسن کرونا در استان به 12 هزار دز رسیده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم قادری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفتگو با خبرنگار کردتودی، از تکمیل ظرفیت بستری بیمارستانهای استان خبر داد و گفت: تختهای مراقبتهای ویژه مراکز درمانی استان و حتی بخشهای مزمن نیز به بیماران کرونایی اختصاص یافته است و با وجود این شرایط تزریق واکسن کرونا در استان با سرعت در حال انجام است و روزانه 12 هزار دز واکسن در استان تزریق میشود.
وی با بیان اینکه تا این لحظه 360 هزار نفر از جمعیت استان واکسن کرونا در نوبت اول و یا دو نوبت دریافت کردهاند، گفت: مردم بیجار بیشترین استقبال در دریافت واکسن کرونا داشتهاند.
وی از عدم استقبال مردم شهرستانهای مریوان، سروآباد، سنندج و کامیاران ابراز نگرانی کرد و گفت: براساس کار مطالعاتی که انجام گرفته است مردم مریوان اعتقادی به واکسن کرونا ندارند.
دکتر قادری با اشاره به چرخه ویروس در جامعه به دلیل بی توجهی به دستورالعملهای بهداشتی، اضافه کرد: تشخیص سریع و بستری به موقع بیماران باعث شده تا آمار مرگ و میر در کردستان کمتر از دیگر استانها باشد.
وی با تاکید بر اینکه این به معنای پایین بودن خطر در استان نیست و تا زمانی که از به وجود آمدن بیمار جدید جلوگیری نشود، روند افزایشی همچنان ادامه خواهد داشت، یادآور شد: در حال حاضر ظرفیت بیمارستانهای استان در حال تکمیل است و این فشار مضاعفی را بر کادر درمان که حدود 2 سال است در خط مقدم این بیماری هستند، تحمیل کرده است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه در زمینه داروهای اصلی کرونا کمبودی نیست، اظهار داشت: ولی داروی جانبی ممکن است به دلیل استفاده زیاد دچار کمبودهایی باشد ولی آن هم جدی نیست.
قادری درباره ابتلای افرادی که واکسن دریافت کردهاند گفت: هیچ واکسنی برای بیماران 100درصد پیشگیری و ایمنی ایجاد نمی کند و از هفته چهارم بعد از دریافت دوز دوم واکسن کرونا، فرد مقداری ایمن میشود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: افرادی که واکسن تزریق کرده اند حتما از ماسک استفاده کنند چرا که احتمال ایمنی جمعی در صورتی است که 80 درصد جمعیت این واکسن را دریافت کنند.
انتهای پیام /