پنج‌شنبه 15 آبان 1404

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

یکی از مناقب امیر مؤمنان علیه‌السلام درود سه هزار فرشته در شب جنگ بدر بود؛ آن زمان که یامبر اسلام صلی الله علیه و آله از یاران خواست کسی برای آوردن آب اقدام کند تا مشک آب بیاورد.

انقلاب اسلامی اگر از ولایت فقیه تهی بود و چنانچه ظاهری دینی داشت، به سبب فقدان آن نمی‌توانست ساختار و نظمی اجتماعی بیابد، چه رسد که معانی سیاسی و اجتماعی‌اش را به عنوان الگویی برای مقاومت در برابر ظالمان جهان، ترسیم کند.

کتاب «روز پوشکین» با حضور جمعی از اهالی فرهنگ ایران و روسیه در کتابخانه ملی ایران رونمایی شد.

وزیر ارشاد در افتتاحیه هفته فرهنگی روسیه در ایران بر تقویت روابط فرهنگی دو کشور تاکید کرد و وزیر فرهنگ روسیه نیز از تمایل روس ها برای همکاری در زمینه تولید انیمیشن سخن گفت.

رئیس سازمان سینمایی سوره در واکنش به سؤال خبرنگار تسنیم درباره اینکه چرا «هیس هیچی نیست!» به شبکه الکوثر برده شده و به زبان عربی ترجمه شده، گفت: سازمان سینمایی سوره نگاه ویژه‌ای به مخاطب فرامرزی دارد.

توفیقِ راهی‌شدن به حج توفیقی است که شاید آدمی در طول عمر، با همه اشتیاقش به آن نائل نشود و با این حساب کسی که به این تشریف شریف ملبس شده، لابد اهلیتی داشته که نامش در صف زائران بیت‌العتیق آمده است.

مدیرکل دفتر چاپ وزارت ارشاد با اعلام حجم 46 هزار تنی واردات محصولات چاپی در سال گذشته گفت: برای سال اینده این رقم باید 40 درصد کاهش داشته باشد.

اختتامیه سیزدهمین همایش بین‌المللی سیره علوی با حضور اندیشمندان داخلی و بین المللی برگزار می‌شود.

یکی از فضایل معروف امیرالمؤمنین علیه‌السلام، ولادت ایشان در خانه‌ی کعبه است؛ تا آن‌جا که یکی از القاب آن حضرت نیز «ولید الکعبه» است.

دوره‌های آموزشی غدیرشناسی و نهج البلاغه‌شناسی در ایام الله ماه ذی الحجه در کشور در حال برگزاری است.

ساختار کتاب «شصت پرسش مهدوی» به این صورت است که نویسنده در سه سطح تلاش دارد به پرتکرارترین سوالات کودکان و نوجوانان پاسخ دهد.

پویش ملی کتاب‌خوانی با محوریت کتاب «روح الله»، نوشته هادی حکیمیان برگزار می‌شود. آخرین فرصت شرکت در این رویداد پایان خرداد اعلام شده است.

معاون امور استان‌های صدا و سیما در نشستی با حضور معاون فضای مجازی رسانه ملی، قائم‌مقام سیما و رئیس مرکز تحقیقات، درباره طرح ملی «ایران جان»، سفر اخیر به استان اصفهان و سایر جزئیات مرتبط، توضیحاتی ارائه داد.

مسیر آینده تبلیغ دینی، مسیر نهادسازی، تخصص‌گرایی، و حضور هوشمند در میدان مسائل واقعی جامعه است. بی‌تردید، تحقق توصیه رهبر انقلاب در پیام صدسالگی حوزه، تنها در گرو چنین بازآفرینی‌ای در نظام تبلیغ خواهد بود.

دبیر نمایشگاه ایران تویکس 4 معتقد است واردات اسباب‌بازی در قیاس با دو سال گذشته رشد داشته و این موضوع رقابت را برای تولیدکنندگان داخلی سخت می‌کند.

مهدی چراغ‌زاده، از شاعران کشور، در تازه‌ترین سروده خود که به محضر مقدس امام علی (ع) تقدیم شده، به بیان بخشی از شکوه سیرت آن حضرت پرداخته است.