پنج‌شنبه 2 اسفند 1403

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

رضا اسماعیلی شاعر در جلسه رونمایی مجازی مجموعه شعر «شبانماه» گفت: در آیینه غزل‌های معنوی «شبانماه»، ما سیمای شاعری مُوحد و یکتاپرست را به تماشا می نشینیم. که فارغ از هر گونه تظاهر زبان به ستایش ذات اقدس پروردگار باز می‌کند.

بابک عابدین رئیس دومین نمایشگاه آینده چاپ ایران (ایفپکس) با اشاره به دستاوردهای این دوره نمایشگاه برای صنعت چاپ ایران از بازدید هیات‌های تجاری 15 کشور دنیا از این نمایشگاه خبر داد.

ویژه برنامه «از سرگذشت» با اجرای علی اکبر قلیچ از اول محرم روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

جامعه ایران، سال‌هاست با پدیده «زن اجتماعی جدید» که تجارب مدنی غنی‌تری نسبت به زن سنتی دارد، روبروست. زنی که در مواجهه با شیرین‌ترین تجربه زندگی خود یعنی «مادری» چالش‌هایی پیچیده دارد. تسنیم در یک پرونده رسانه‌ای ابعاد این موضوع را بررسی می‌کند.

برخلاف دنیای واقعی که در آن نوجوان کمتر دیده می‌شود در عالم هواداری؛ منزلت و نقش یک‌طرفدار دارد. فن پیج می‌زند و...، از ایفای نقش هواداری احساس مهم بودن می‌کند، هویتش را در هواداری از فرد مورد علاقه‌اش فریاد می‌زند و می‌گوید من یک هوادارم، پس هستم!

اکبر صحرایی با اشاره به کمرنگ شدن نقش آتش به اختیارها در حوزه کودک و نوجوان در سایه امرار معاش و دغدغه‌های اقتصادی می‌گوید: تولید انبوه نویسندگانی که تک کتاب هستند و زردنویس از دیگر آفت‌های این حوزه است.

کمدی همواره یکی از محبوب‌ترین ژانرهای سینمایی نزد مخاطبان سینما بوده است و مرور سبد سینمای ایران در سال 1402 از تنوع آثار کمدی حکایت دارد.

تام هالند بازیگر سرشناس سینمای هالیوود می‌گوید من طرفدار فیلم ساختن هستم اما دیگر هالیوود را دوست ندارم و احساس می‌کنم آنجا برای من ساخته نشده است.

مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، از آغاز حرکت این سازمان به‌سمت تشکیل زیست‌بوم‌هایی برای تبیین جایگاه قرارگاه امور فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سطح بین‌الملل و قرارگاه دیپلماسی عمومی ایران خبر داد.

«خانه‌ای برای همه» جزو معدود کتاب‌هایی است که در هر صفحه از آن با رویداد و داستان جدیدی از منظر تربیتی مواجه می‌شویم. چیزی که در همه ماجراهای کتاب مشترک بود این است که بچه‌ها از کودکی می‌توانستند راوی باشند و حتی تحلیل کنند.

نوزدهمین جشن مدیران تولید سینما به دبیری علی قائم مقامی پس از سه سال وقفه بعلت همه گیری کرونا، بعدازظهر جمعه 23 تیرماه در هتل پارسیان انقلاب برگزار شد.

در اختتامیه جشنواره فیلم حوا مرضیه برومند تشویق شد و سالار عقیلی خواند. جایزه بهترین کارگردانی را یک خانم فیلمساز گرفت و "یدو" بهترین فیلم شد.

اسماعیلی در پاسخ به برخی شایعات پیرامون جشنواره فیلم کودک گفت: همه برنامه ها طبق تقویم خود بدون هیچ گونه تغییری برگزار می‌شود.

مدیر مسئول موسسه منتظران منجی گفت: در روایات آمده که اگر کسی آب و خاک داشته باشد و برای کاشت درخت اقدام نکند از خداوند دور می‌شود؛ باید برای کاشت درختان مثمر زمینه‌سازی فرهنگی کنیم.

علی محمد اشکبوس، دوبلور پیشکسوت کشورمان بر اثر بیماری درگذشت.

با اعلام رسمی روابط عمومی تالار هنر از روز گذشته کلیه برنامه‌های این تالار متوقف و تالار به مدت 2 ماه تعطیل شد.