تشرف 4 میلیون زائر به کاظمین همزمان با شهادت امام جواد (ع)

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، حرم امامین جوادین علیهمالسلام در کاظمین در روزهای اخیر همزمان با ایام شهادت امام جواد علیهالسلام مملو از جمعیت بود و زائران از شهرها و کشورهای مختلف به زیارت جوادالائمه علیهالسلام مشرف شدند.
همچنین دستههای عزاداری از شهرهای مختلف در این قطعه از بهشت حضور یافته و به عزاداری پرداختند؛ تا جایی که آستان امامین جوادین اعلام کرد که چهار میلیون زائر به مناسبت ایام شهادت امام جواد علیهالسلام به کاظمین مشرف شدند که با تدابیر امنیتی و حضور خادمان حرم، حضور زائران به خوبی مدیریت شد.
به گزارش فارس، سال گذشته نیز همزمان با ایام شهادت امام نهم شیعیان، با وجود برخی محدودیتها و نبود زائران خارجی، بیش از 3 میلیون زائر به حرم امامین جوادین علیهمالسلام مشرف شدند.
انتهای پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید کاظمین حرم امامین جوادین شهادت امام جواد زائران کاظمین این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است

