تشکیل "6 کمیته تخصصی حیات وحش" با حضور اساتید محیط زیست دانشگاههای کشور
مدیرکل دفتر مدیریت و حفاظت از حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست از تشکیل کمیتههای تخصصی حیات وحش با استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاهی و صاحبنظران این حوزه خبر داد.
غلامرضا ابدالی؛ مدیرکل دفتر مدیریت و حفاظت از حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با تأکید بر نقش دانشگاهیان در ارتقای شاخصهای محیط زیستی کشور بهویژه در حفاظت از حیات وحش اظهار کرد: دانشگاهیان و پژوهشگران بازوی قدرتمند سازمان حفاظت محیط زیست هستند که هرگونه اقدامی باید با مشورت این عزیزان و استفاده از دادههای بروز آنها صورت بگیرد.
وی تأکید کرد: اساتید دانشگاه و پژوهشگران به طور مداوم دادههای بروز و دسته اول و تجربیات موفق کشورهای جهان را رصد و بررسی کرده و به همین منظور مشورت با آنها برای ما امری ضروری محسوب میشود.
"سگهای گله و تخریب زیستگاه" مهمترین تهدیدات "کاراکال"مدیرکل دفتر مدیریت و حفاظت از حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: به همین منظور برای برنامهریزی و سیاستگذاری برای حفاظت از گونههای مختلف جانوری با بهرهگیری از ظرفیت اساتید و صاحبنظران، تشکیل کمیتههای تخصص گونههای ارزشمند را در این دفتر دنبال کردیم و نهایتاً 6 کمیته حفاظت و تکثیر یوز آسیایی، کمیته تخصصی آبزیان آبهای داخلی، کمیته تخصصی خرس، کمیته تخصصی خزندگان و دوزیستان، کمیته تخصصی میش مرغ و کمیته تخصصی درنای سیبری تشکیل شد.
ابدالی تصریح کرد: در هر یک از این کمیتهها اساتید رشتههای مربوطه حضور دارند و هر تصمیمی که خروجی این کمیتهها باشد، با تأیید این صاحبنظران خواهد بود.