تصمیم بایدن برای احیای برجام

رئیس جمهور بایدن بارها این را گفته است که متعهد به جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای است و این، از همان ابتدا تعهد وی بوده است.
سخنگوی کاخ سفید به تکرار ادعاها علیه برنامه هستهای کشورمان پرداخت و گفت که رئیسجمهور آمریکا ترجیح میدهد برای رسیدگی به موضوع هستهای ایران مسیر دیپلماسی را پیش بگیرد.
کارین ژان پییر سخنگوی کاخ سفید بامداد امروز (پنجشنبه) در یک کنفرانس خبری به تکرار ادعاهای واشنگتن علیه ماهیت برنامه هستهای کشورمان پرداخت و گفت که اولویت دولت بایدن در مواجهه با این موضوع، دیپلماسی است.
بنابر گزارش وب سایت رسمی کاخ سفید، ژان پییر با تکیه بر این ادعاهای بیاساس افزود: رئیس جمهور بایدن بارها این را گفته است که متعهد به جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای است و این، از همان ابتدا تعهد وی بوده است.
وی همچنین مدعی شد: ایران مجهز به سلاح هستهای به مراتب برای نیروهای ما و همپیمانانمان در منطقه خطرناک است. رئیس جمهور از هر وسیلهای که لازم باشد برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای استفاده خواهد کرد.
سخنگوی کاخ سفید در ادامه ادعاهای خصمانه خود گفت: همانطور که بارها از این تریبون اعلام کردهایم، ترجیح ما در این مسیر دیپلماسی است، اما باید دید که آیا توافق (احیای برجام) واقعاً قابل دستیابی است یا خیر. این چیزی است که ما برای آن کار خواهیم کرد؛ یک تلاش دیپلماسی./ ایسنا
هم اکنون دیگران می خوانند-
خبر خوش سایپا برای خریداران خودرو | خودروی ارزان آمد
-
ماجرای بارش پودر سفیدرنگ از آسمان آبادان چیست؟
-
افشاگری از آزار و اذیت جنسی کودکان در پارکها | کودکآزار مخوف به دام افتاد
-
کلاهبرداری عجیب با «سلام عمان!»
-
ماجراهای باورنکردنی باند مخوف یک مرکز زیبایی در مشهد | از پخش عکسهای ممنوعه و منشوری تا انجام عملهای غیرمجاز
-
بلوای بر سر صورت سحر قریشی | اولین عکس از تتوی صورت و گردن خانم بازیگر
بیشتر بخوانید
