چهارشنبه 8 مرداد 1404

تصمیم تازه دولت درباره تعطیلی تهران اعلام شد

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
تصمیم تازه دولت درباره تعطیلی تهران اعلام شد

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، سید کامل تقوی‌نژاد سه‌شنبه 7 مرداد در جلسه ستاد توسعه و پیشرفت استان همدان با اشاره به اقدامات دولت چهاردهم در مواجهه با شرایط خاص کشور، اظهار کرد: در روزهای حساس و سرنوشت‌ساز کشور، انسجام و هماهنگی میان دستگاه‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد. دولت مردمی جناب آقای دکتر پزشکیان نیز با همین رویکرد، اختیارات گسترده‌ای را بر اساس اصل 127 قانون اساسی به وزرا و استانداران تفویض کرده است.

وی افزود: در همان روزهای اولیه جنگ 12 روزه، دولت بدون وقفه تشکیل جلسه داد و حتی میزان حضور اعضای هیئت دولت از متوسط ده‌ماهه خود نیز بیشتر شد. تصمیماتی که در این ایام اتخاذ شد، نشان از هوشمندی و آمادگی کامل ساختار اجرایی کشور دارد.

دبیر هیئت دولت با اشاره به تحول رویکرد دولت نسبت به توسعه استانی، گفت: یکی از مهم‌ترین آموزه‌های ما از روزهای دشوار اخیر، ضرورت تمرکز بر توسعه پایدار است؛ توسعه‌ای که نه تنها به رشد اقتصادی، بلکه به حفظ سرمایه‌های اجتماعی، منابع طبیعی و عدالت منطقه‌ای توجه داشته باشد.

وی تصریح کرد: استان همدان با ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و انسانی ممتاز، نخستین استانی است که سند توسعه خود را با رویکرد توسعه پایدار طراحی کرده و به‌عنوان الگویی ملی مطرح کرده است. این سند، پیوندی دقیق بین حال و آینده برقرار می‌کند و به دنبال کاهش نابرابری، حفظ محیط زیست و ارتقای سرمایه اجتماعی است.

 واگذاری اختیارات به استان‌ها، محور نخستین دستور جلسه دولت آینده

تقوی‌نژاد با بیان اینکه واگذاری اختیارات به استان‌ها از برنامه‌های جدی دولت است، اظهار کرد: در جلسه فردای هیئت دولت، اولین دستور بررسی سازوکار واگذاری اختیارات به استان‌هاست. کار کارشناسی دقیقی توسط سازمان استخدامی، وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه و معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری انجام شده و به زودی بخش عمده‌ای از اختیارات وزرا به استان‌ها تفویض خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این جلسه در رابطه با تعطیلی پایتخت به دلیل ناترازی انرژی، تصمیم‌گیری می‌شود که یا پایتخت، یک هفته تعطیل و یا هفته‌ای یک روز تعطیل شود.