تصمیم گیریهای کلان کشوری باید مبتنی بر اتاقهای فکر باشد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر علیرضا رهایی در اختتامیه نخستین رویداد ملی طراحی و ساخت خودروی پرنده که در ساختمان فارابی این دانشگاه برگزار شد، بر ضرورت تشکیل اندیشکدهها و اتاقهای فکر در دانشگاهها تاکید کرد و گفت: ممکن است ما تشکیل این اندیشکدهها و واگذاری کارها به این مرکز را دیر هنگام شروع کردیم، اما خوشبختانه کارها در این زمینه به خوبی...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر علیرضا رهایی در اختتامیه نخستین رویداد ملی طراحی و ساخت خودروی پرنده که در ساختمان فارابی این دانشگاه برگزار شد، بر ضرورت تشکیل اندیشکدهها و اتاقهای فکر در دانشگاهها تاکید کرد و گفت: ممکن است ما تشکیل این اندیشکدهها و واگذاری کارها به این مرکز را دیر هنگام شروع کردیم، اما خوشبختانه کارها در این زمینه به خوبی پیش میرود و جایگاه خوبی پیدا میکند.
وی در ادامه تصریح کرد: اگر قرار است تصمیم گیریهای مهم و کلان در کشور مبتنی بر فکر باشد تشکیل اتاقهای فکر میتوانند نقش خیلی مفید، ارزنده و موثر را ایفا کنند. خوشبختانه کشور هم کم کم به این نتیجه میرسد که باید به این اتاقهای فکر بها و از آنها پشتیبانی نماید و کارها را به این اتاقها واگذاری کند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: طرح ساخت خودروی پرنده نیز طرحی بسیار جاذب و خوب است. با توجه به نیازهایی که ما در کلان شهرها داریم و در کنار سایر ضرورتها و مباحثی که در حالت بحران پیش میآید، ساخت خودروهای پرنده در کشور میتواند جایگاه پیدا کنند. به گفته این استاد دانشگاه، اینکه به این فکر افتادند یک مسابقه و روندی برگزار کنند که افراد و گروههای فعال طرحهای خود را برای ساخت خودروهای پرنده ارائه کنند شروع خیلی خوبی است.
رهایی ادامه داد: آنچه که ما در کشور و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینههای مختلف اعم از مباحث رباتیک تجربه کردیم مربوط به گذشته است. به طوریکه که آن زمان کسی در این زمینه حتی آشنایی اولیه را نداشت و نمیدانستند رباتها چه خدماتی میتوانند ارائه دهند و چه گشایشهایی ایجاد خواهند کرد. خوشبختانه این امر نیز با ایجاد گردهماییها و مسابقات اولیه شروع شد و افراد جمع شدند و در این زمینه ابتکارات و ایدههای خود را ارائه کردند تا اینکه ما بعد از یک دهه دورههای کارشناسی ارشد رباتیک را در دانشگاه راه اندازی کردیم. ضمن اینکه تیمهای ما توانستند موفقیتهای خوبی در سطح ملی و بین المللی کسب کنند.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: استعدادهای بسیار خوب و شگرفی در کشور داریم باید زمینه بروز این استعدادها فراهم شود و برگزاری این نوع مراسمها و رویدادها میتواند یکی از زمینههای بروز این استعدادها به شمار برود.