تصویر عجیب از شیر لاغر در باغ وحش مشهد / پاسخ مسئولان باغ وحش
انتشار تصویر این شیر لاغر و بیجان در شبکههای اجتماعی باعث شد دوباره بحث بیتوجهی به حیوانات در باغ وحش مشهد، سوءتغذیه و عدم رسیدگی مطلوب به آنها، در فضای مجازی و رسانهها بالا بگیرد.
به گزارش خبرآنلاین، درحالی که کاربران فضای مجازی با انتشار تصویری از یک شیر نر بسیار لاغر و ضعیف در باغ وحش مشهد مدعی شدند که گرسنگی و سوءتغذیه سلطان باغ وحش مشهد را به این حال و روز انداخته، مسئولان باغ وحش اما میگویند این شیر سوءتغذیه ندارد و در حال درمان است.
آنطورکه تسنیم گزارش داده، طی روزهای اخیر تصویری از یک شیر نر در باغ وحش مشهد در فضای مجازی منتشر شد که با پیکری لاغر و دندههای بیرونزده روی زمین دراز کشیده بود، زیر تصویر هم عبارات گاه تمسخرآمیزِ متعددی نوشته شده بود از جمله اینکه: " مگه شیر، سلطان جنگل نبود؟!... اگه شما هم غذا نخوری این شکلی میشی دیگه..."
انتشار تصویر این شیر لاغر و بیجان در شبکههای اجتماعی باعث شد دوباره بحث بیتوجهی به حیوانات در باغ وحش مشهد، سوءتغذیه و عدم رسیدگی مطلوب به آنها، در فضای مجازی و رسانهها بالا بگیرد. نظر متولیان باغ وحش و اداره محیط زیست خراسان رضوی البته خلاف این ادعاها بود، زیرا علی رضا بنی اسدی، کارشناس بیماریهای حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در گفتوگو با خبرنگاران بیان کرد: حیوانات نیز مانند انسانها دارای تیپهای بدنی هستند؛ این شیر بیمار نیز دارای تیپ بدنی لاغر و البته مبتلا به انگل است که به صورت طبیعی موجب کاهش وزن و نمایان شدن بیشتر لاغریاش شده است.
بنی اسدی گفت: شیر نر باغ وحش مشهد که عکس آن در شبکههای اجتماعی با ظاهری لاغر نشان داده شده، دچار سوءتغذیه نیست، بلکه تحت درمان بیماری انگلی با آنتی بیوتیک است و سایر حیوانات باغ وحش در سلامت و سطح مطلوبی از تغذیه قرار دارند.
کارشناس بیماریهای حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی درخصوص چرایی ابتلا به بیماری انگلی این شیر هم گفت: در شرایط افزایش دمای هوا و محیط زیست، ابتلای حیوانات به بیماریهای انگلی، وجود حشرات و بیماریهای مرتبط با آنها امری دور از ذهن نیست، اما در کنترلها و نظارتهای انجام شده، موارد غیربهداشتی، آلودگی یا سوءتغذیه برای این شیر مشاهده نشده است.
بنی اسدی با بیان اینکه وضعیت مشاهده شده شیر باغ وحش مشهد به هیچ وجه ناشی از سوء تغذیه نیست، تاکید کرد: تشخیص بیماری انگلی در این شیر و آغاز درمان از سه هفته پیش انجام شده و طی این مدت تاکنون دو دوره درمان ضدانگلی برای این حیوان ثبت شده است.
وی با توجه به اینکه هر دوره درمان ضدانگلی باید با 10 روز فاصله باشد و سپس با نمونهگیری خون، وضعیت شیر از نظر بیماری دوباره سنجش شود، گفت: سومین دوره نمونهگیری این قلاده شیر به زودی با رسیدن جواب آزمایش خون در صورت نیاز انجام خواهد شد.
به گزارش تسنیم، باغ وحش مشهد سال 1339 در محدوده خواجه ربیع تاسیس و با ایجاد شرکت باغ وحش وکیل آباد در سال 1356 در ورودی پارک جنگلی وکیل آباد مستقر شد. این مکان به عنوان بزرگترین باغ وحش ایران دارای بیشترین گونههای جانوری همچون شیر، ببر، خرس، خوک، گراز، گربه وحشی، انواع پرندگان، چهار نوع گوزن، شامپانزه و جانواران است.
233233
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1871742