چهارشنبه 3 دی 1404

تضعیف شورای نگهبان خطایی جبران ناپذیر است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تضعیف شورای نگهبان خطایی جبران ناپذیر است

رئیس دیوان عالی کشور گفت: اگر امروز کسی شورای نگهبان و نهاد‌های دیگر را تضعیف کند، خطایی جبران نا پذیر است.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی - قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور در مراسم تودیع و معارفه رئیس بسیج قوه قضاییه ضمن تبریک به مناسبت دهه فجر گفت: انقلاب اسلامی ما چیزی شبیه ظهور حضرت موسی (ع) است، قوم بنی اسرائیل سال‌ها تحت ظلم بودند؛ ملت ایران هم سال‌های سال تحت ظلم طاغوت بودند.

وی افزود: این انقلاب تا ظهور امام زمان (عج) ماندنی است.

رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: امسال مردم چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را با شکوه جشن خواهند گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم گفت: بسیج یک ظرفیت انقلابی برای جمهوری اسلامی است و ماندگاری انقلاب به مجاهدت‌های بسیج ارتباط دارد، چراکه بسیج به یک قشر خاص مربوط نیست و همه بسیجی هستند.

وی افزود: بسیج توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران را نشان می‌دهد و روحیه بسیجی است که این توانمندی‌ها را به روز می‌کند. بسیج در توزیع عدالت، تولید، خاموش کردن فتنه‌ها نقش دارد.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم گفت: آیا حیف نیست که دستاورد‌هایی که به برکت بسیج به دست آوردیم با حرکات ناموزن از بین ببریم و در بین مردم نا امیدی کنیم.

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه ما روز 22 بهمن و انتخابات مجلس را در پیش داریم، افزود: اگر امروز کسی شورای نگهبان و نهاد‌های دیگر را تضعیف کند، خطایی جبران نا پذیر است.

انتهای پیام /