کارشناس علوم قرآنی گفت: اوقات فراغت ایجاد شده میتواند زمانی مناسب برای مطالعه باشد، افزایش اطلاعات پیرامون «ائمه معصومین (ع)» و یا دعاها و حتی خواندن کتابهای تاریخی و تفکر در سرگذشت گذشتگان باشد، همچنین برای احوال پرسی با زدن یک تلفن به افراد از حال هم با خبر شویم که این سنت پسندیده را بجا بیاوریم.
یدالله بهتاش کارشناس علوم قرآنی و پیرغلام حسینی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون شیوع بیماری کرونا و شیوه برخورد با این بیماری گفت: با توجه به همه گیر شدن ویروس کرونا در جهان و وارد شدن آن به ایران لزوم رعایت بهداشت فردی و عمومی همچنین پایبندی به اصول بهداشتی میتواند از شیوع بیشتر این ویروس جلوگیری کند تا این بیماری هر چه زودتر در ایران ریشه کن شود و وضعیت موجود به حالت عادی باز گردد.
وی به رویکرد «پیامبر اسلام (ص)» و «امام علی (ع)» در زمان بیماری اشاره و ابراز کرد: حتی بزرگان دین اسلام همانند «پیامبر اسلام (ص)» و «امام علی (ع)» و بزرگان و مراجع تقلید نیز در هنگام بیماری به طبیب مراجعه میکنند و در کنار توجه به توصیههای علمی دعا نیز میکنند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
بهتاش توسل به پروردگار را در کنار توجه به توصیههای بهداشتی رویکردی ارزشمند دانست و ابراز کرد: ابتدا باید توصیههای پزشکی را مورد توجه قرار داد و به آنها عمل کرد در کنار آن دعا و توسل به خداوند عالم را که خالق جهان هستی است مد نظر قرار داد، این دو در کنار هم میتوانند رویکردی ارزشمند باشند که هم سلامت دنیا و هم فضیلت آخرت را برایمان به دنبال داشته باشد.
وی همراهی در زمان بیماری را از سوی همه مردم یک ضرورت دانست و تصریح کرد: دین اسلام همواره بر همه مردم تاکید دارد که همراه و غمخوار هم باشند و اگر بر هم ترحم کنند خداوند نیز بر آنان ترحم خواهد کرد و گرفتاری و مشکل را حل میکند متاسفانه برخی خبرها حاکی از این امر است که تعدادی از کالاهای بهداشتی و پزشکی نایاب شده که این نگران کننده است.
این کارشناس علوم قرآنی اظهار کرد: در همه موارد خدا را ناظر بر اعمال خود بدانید و این مهم را مد نظر داشته باشید که خداوند متعال کیست که اراده آن بر هر آنچه شکل گیرد همان اتفاق رخ خواهد داد و ترحم ما بر یکدیگر میتواند نظر لطف خداوند بر تک تک انسانها را رقم بزند. در این روزها دادن خیرات نیز میتواند در قالب تهیه پکهای بهداشتی برای مستمندان و کمک به آنان شکل گیرد که قطعا کاری ارزشمند خواهد بود.
بهتاش پیرامون بهترین روش برای گذراندن تعطیلات کرونای اشاره و خاطرنشان کرد:
اوقات فراغت ایجاد شده میتواند زمانی مناسب برای مطالعه باشد، افزایش اطلاعات پیرامون «ائمه معصومین (ع)» و یا دعاها و حتی خواندن کتابهای تاریخی و تفکر در سرگذشت گذشتگان باشد، همچنین برای احوال پرسی با زدن یک تلفن به افراد از حال هم با خبر شویم که این سنت پسندیده را بجا بیاوریم.