تغییر در پخش «کودکشو»/ مهلت ارسال آثار به پژواک تمدید شد
ساعت پخش برنامه «کودکشو» تغییر کرد؛ دبیر چهارمین جشنواره پژواک رادیو ضمن اعلام خبر تمدید مهلت ارسال آثار مستمر به جشنواره، درباره شرایط آن توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در تلویزیون زمان پخش «کودکشو» تغییر کرد و خبری از رادیو هم به مهلت ارسال آثار مستمر جشنواره پژواک رادیو اختصاص دارد.
جزئیات این دو خبر را در ادامه ببینید:
تغییر ساعت پخش برنامه «کودک شو»
ساعت پخش برنامه «کودک شو» در جدول پخش شبکه نسیم تغییر کرد.
«کودک شو» به تهیه کنندگی حسین ربانی غریبی و به کارگردانی رضا مهرانفر با اجرای ملیکا شریفی نیا از این به بعد، شنبه تا دوشنبه ساعت 22:30 به روی آنتن شبکه نسیم میرود.
علاقهمندان می توانند بازپخش این برنامه را در ساعتهای 5:30 صبح و 13روز بعد مشاهده کنند.
اولین سریال مشترک تلویزیون با نمایشخانگی روی آنتن + عکسمهلت ارسال آثار مستمر به جشنواره پژواک تمدید شد
چهارمین جشنواره بینالمللی برنامههای رادیویی پژواک با شعار رادیو صدای گرم مردم ایران و با هدف ارتقای کیفی و نوآوری در برنامهسازی رادیو برگزار میشود. به همین منظور نشست هماندیشی دبیر چهارمین جشنواره بینالمللی برنامههایی رادیویی پژواک با حضور نمایندگان این جشنواره از شبکههای مختلف رادیویی در سالن جلسات معاونت صدا برگزار شد.
حمیدرضا افتخاری، دبیر چهارمین جشنواره بینالمللی پژواک در این نشست گفت: جشنواره در دو بخش مسابقه و مستمر برپا میشود که بخش مسابقه در پنج محور و بخش مستمر در سه محور برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: بخش مسابقه با محورهای بینالملل، ساختاری، موضوعی، نوآوری و ابتکار و پژوهش برگزار میشود. بخش مستمر نیز در سه محور با هدف ارزیابی برنامههای تولید و پخش شده و تاثیر جشنواره بر قسمتی از جدول پخش شبکهها، بنا شده است که در بخش مستمر آثار تولید و پخش شده شبکههای مختلف رادیویی در طول یک سال مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت اما بخش مستمر مختص شبکههای رادیویی معاونت صداست که در سه محور ساختاری، مشاغل و فضای مجازی است و جوایز آن در مراسمی جداگانه اهدا خواهد شد.
افتخاری با اشاره به این که در محور ساختاری بخش مستمر 12 فرصت داده شده است، خاطرنشان کرد: در محور ساختاری بخش مستمر اولویت با ساختار است که 10 برنامه برای هر شبکه در هشت ساختار تعریف شده است. همچون؛ مسابقه، مجله، گفتارمحور، گفت وگو محور، نمایش تک قسمتی یا یک قسمت از نمایش سریالی، مستند گزارشی، مستند چهره نگاری، ترکیبی نمایشی و نمایشی است که در بخش ساختاری 12 فرصت جهت بارگذاری مهیا شده است.
دبیر چهارمین جشنواره بینالمللی برنامههایی رادیویی پژواک در ادامه این نشست درباره بخش مستمر و محور مشاغل گفت: در محور مشاغل شبکههای رادیویی فارغ از ساختار و موضوع امکان شرکت دادن برنامهای را برای ارزیابی یک شغل خاص خواهند داشت که شامل مشاغل گویندگی، گزارشگری، نویسندگی، بازیگری، کارشناس مجری، صدابرداری، مجری بازیگر، کارگردان نمایش و پژوهش درون برنامهای است که هر شبکهای 18 فرصت و سهمیه دارد.
وی با توضیح بخش مستمر در محور فضای مجازی عنوان کرد: در محور فضای مجازی فعالیتهای شبکههای رادیویی در این حوزه بررسی میشود که در این بخش هر شبکهای 22 قالب یا سهمیه دارد که شامل؛ سایت (تارنما)، کانال (پیام رسان)، طرح گرافیکی، گالری عکس، اطلاع رسانی، ویدیو، برنامه تولید هوش مصنوعی، رادیو نما، برنامه 360 درجه میشود.
افتخاری با تاکید بر اینکه از هر تهیهکننده فقط امکان ارسال دو اثر میسر است، افزود: دو اثر از هر تهیهکننده پذیرفته خواهد شد. براساس فراخوان تا آخر آذرماه فرصت بارگذاری آثار در بخش مستمر داده شده بود که به درخواست نمایندگان شبکههای مختلف رادیویی تا 10 دیماه تمدید شد.