تلاشهای بیوقفه نیروهای امدادی برای نجات حادثهدیدگان تا امروز نتیجهای نداشت / شرایط بسیار دشوار امدادرسانی
مهدی بندرآبادی با اشاره به شرایط بسیار دشوار امدادرسانی به حادثه دیدگان معدن طزره گفت: تلاش بی وقفه نیروهای امدادی برای نجات حادثه دیدگان نتیجه نداشته و تیم های تخصصی در دو بخش در حال تلاش برای رسیدن به کارگران محبوس شده هستند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی بندرآبادی، فرماندار شهرستان دامغان پس از بازدید از معدن زغال سنگ طزره در گفت و گو با خبرنگار مرآت درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به حادثه دیدگان معدن گفت: با اعضای ستاد مدیریت بحران جاسه ای با شرکت البرز شرقی برگزار شد و ابعاد مختلف این اتفاق مورد بررسی قرار گرفت و هم چنان تلاش برای نجات حادثه دیدگان به صورت شبانه روزی ادامه دارد.
بندرآبادی با اشاره به بالا بودن حجم ریزش معدن خاطر نشان کرد: متاسفانه 35 متر ریزش در یک تونل 70 متری و محبوس شدن دو کارگر معدن در این محدوده، با وجود حضور تیم های امدادی بسیار خوب شرکت البرز شرقی، شرایط سختی را به وجود آورده است و حفر تونل های مختلف برای رسیدن به حادثه دیدگان در این چند روز نتیجه نداشته است.
وی افزود: به جهت ادامه تلاش برای نجات حادثه دیدگان معدن، برنامه ریزی های مختلف انجام شده و تیم های تخصصی در قالب 5 تیم 30 نفره شکل گرفته و در حال حاضر در شیفت های مختلف و به صورت شبانه روزی در حال تلاش برای رسیدن به محل حادثه و نجات کارگران هستند.
فرماندار شهرستان دامغان در توضیح اقدامات تیم های تخصصی تصریح کرد: تیم های تخصصی امداد در 2 جبهه مختلف در حال تلاش هستند که تونل اصلی حادثه دیده برای استحکام بخشی و تعریض تونل با هدف تخلیه سریع نخاله ها و آوار و ایجاد حفره از سطح زمین برای ورود به تونل با هدف دسترسی سریع و نجات کارگران را شامل می شود.
بندرآبادی با بیان اینکه تلاش تیم های امدادی تا این لحظه بسیار برنامه ریزی شده، منسجم و خوب بوده است اظهار کرد: با وجود بی نتیجه ماندن تلاش تیم های امدادی و تیم های تخصصی در ایجاد تونل ها و حفره های موازی در بخش های مختلف برای دسترسی به محل محبوس شدن کارگران، تلاش با برنامه ریزی و اقدام جدید به صورت شبانه روزی ادامه داشته و با حضور تیم های تخصصی امدادی دیگر از معادن استان گلستان امیدواریم به زودی خبر های خوبی به ما برسد.
وی با اشاره به ضرورت ایمن سازی تونل بیان کرد: با تلاش تیم های تخصصی بیش از 5 متر از آوار تخلیه شده اما ضرورت ایمن سازی تونل با شرایط خاص و تخصصی خود، ریزش تخته سنگ های بزرگ و فراتر از ظرفیت دهانه تونل برای خروج آن در محل حادثه و اهمیت ایمنی امدادگران سرعت پیشرفت را فرسایشی کرده است.
فرماندار شهرستان دامغان در پاسخ به سوال خبرنگار مرآت درباره احتمال زنده ماندن کارگران حادثه دیده گفت: کارگران معدن برای روز های بحران تحت آموزش قرار می گیرند اما ریزش معدن یکی از اتفاقات ناگوار بوده و امیدواریم ریزش آوار آسیب جسمی به کارگران وارد نکرده باشد و تهویه های مصنوعی که در معادن وجود دارد و جریان هوادهی دستگاه پیکور کارگران سالم و برقرار بوده و قطع نشده باشد تا به امید خدا و دعای مردم، این دو کارگر سالم از این شرایط خارج شوند.
انتهای پیام /