شنبه 13 دی 1404

تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای پنجشنبه و جمعه آخر سال و دربی

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای پنجشنبه و جمعه آخر سال و دربی

روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با صدور اطلاعیه‌ای، از خدمات‌رسانی ناوگان این شرکت در پنجشنبه و جمعه آخر سال و مسابقه دربی خبر داد.

به گزارش ایسنا، شرکت واحد اتوبوسرانی تهران برای رفاه حال شهروندان که قصد عزیمت به بهشت زهرا (س) و زیارت اهل قبور در پنجشنبه و جمعه آخر سال را دارند از ساعت 5:30 بامداد روزهای 26 و 27 اسفند ماه، نسبت به ارائه خدمات حمل و نقلی از مبادی شهرک ولیعصر (عج)، سه راه تهرانپارس، پایانه خاوران، میدان خراسان، شهرک شهید محلاتی، میدان راه آهن، پایانه آزادی و میدان شهرری اقدام می‌کند.

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، همچنین با توجه به برگزاری مسابقه شهرآورد پایتخت بین تیم های پرسپولیس و استقلال در روز پنجشنبه 26 اسفند ماه، این شرکت با اختصاص اتوبوس‌های مورد نیاز، نسبت به جابجایی تماشاگران گرامی از ورزشگاه آزادی به پایانه آزادی و ایستگاه متروی مربوطه نیز اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام