تندروها پروژه جدید حذف را کلید زدند
بیش از 70 روز است که کشور رنگ و بوی اعتراضات به خود گرفته است. اعتراضاتی که پس از درگذشت مهسا امینی در بازداشتگاه گشت ارشاد آغاز شد اما بنا بر تحلیل ها تنها رنگ و بوی اجتماعی و فرهنگی ندارد و می توان نقدهای اقتصادی و سیاسی مردم را از لابلای اعتراضات فهم کرد.
در روزهایی که اعتراضات روز به روز شدت می گیرد و حتی گاهی منجر به اعتصاب های سراسری می شود، برخی از از «اصلاح امور» سخن می گویند و اعتقاد دارند باید یک آشتی ملی میان مردم و حکومت اتفاق بیافتد. آشتی که فقط از طریق گفتگو با معترضان امکان پذیر است.
اصلاح طلبان و چهره های اعتدالی براین باورند که حاکمیت باید در برخی از راهبردها و سیاست هایی که خسارت زا بوده است را تغییر داده تا بتواند رضایت و اعتماد دوباره مردم را به دست بیاورد. آنچنان که علی ربیعی در یادداشتی که کنایه به نگاه حدادعادل به اعتراضات خیر بود، نوشت:«متاسفانه شنیده میشود برخی افراد، اصلاح و متعادل سازی را به معنای عقبنشینی قلمداد کرده و مدعی هستند که عقبنشینی یعنی تا به ناکجا عقب رفتن که البته به نظرم نظریهای غلط بوده و دامی بیش نیست که منجر به پیچیدهتر شدن اوضاع و عدم حل قضایا میشود. در همین راستا باید به مرور سیاستهایی پرداخت که چنین فضای ناامیدانهای را رقم زده و تجدیدنظر در آنهااجتناب ناپذیر است.»
مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر 3 نگاه متفاوت به ایده «اصلاح امور» / قالیباف به دنبال صندلی پاستور یا حکمرانی جدید؟ بخوانید.
--> اخبار مرتبط- توصیه های انتخاباتی سیدمحمد خاتمی به اصلاح طلبان
- ظهور قدرتهای نامرئی در فقدان حاکمیت شرکتی
- آقای رئیسی! قبل از آنکه خیلی دیر شود یک بار دیگر به سخنرانیها و برنامههای تبلیغاتی خود گوش دهید
- بازتولید قدرت نامرئی
- سلیمی نمین: رئیسی باید نسبت به وزرای کابینهاش هوشیارانه برخورد کند
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.