پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

توئیت جدید امیرعبداللهیان درباره برجام / پنجره توافق ازسوی ایران باز است، اما...

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
توئیت جدید امیرعبداللهیان درباره برجام / پنجره توافق ازسوی ایران باز است، اما...

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در توئیتی درباره برجام نوشت، پنجره توافق از سوی ایران باز است، اما نه برای همیشه.

وزیر خارجه کشورمان در توئیتر نوشت: در دیدار با آقای بورل در مورد برداشتن گام‌های نهایی توافق، موافق بودیم. پنجره توافق از سوی ایران باز است، اما نه برای همیشه.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در اردن و در حاشیه نشست بغداد 2 با جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و گفت‌وگو کرد، امشب (جمعه) دوم دی ماه در توئیتر نوشت: در دیدار با آقای بورل در مورد برداشتن گام‌های نهایی توافق، موافق بودیم.

انتقاد یک امام جمعه از اعلام آمادگی مسئولان برای مذاکرات برجامی

وی تصریح کرد: پنجره توافق از سوی ایران باز است، اما نه برای همیشه.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: بر راه‌حل سیاسی در اوکراین تاکید کردم. نه فجایع گوانتانامو و ابوغریب و نه جنایت علیه زنان و کودکان یمن و افغانستان، به آمریکا اجازه موعظه دیگران را نمی‌دهد.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.