پنج‌شنبه 8 آذر 1403

توانمندسازی دانشجویان باید در رأس اولویت‌های دانشگاه ها قرار گیرد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
توانمندسازی دانشجویان باید در رأس اولویت‌های دانشگاه ها قرار گیرد

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: توانمندسازی دانشجویان در راستای مهارت افزایی و کسب و کار باید در رأس اولویت‌های دانشگاه‌ها باشد تا بعد از اتمام تحصیلات، بتوانند راحت تر جذب بازار کار شوند.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: توانمندسازی دانشجویان در راستای مهارت افزایی و کسب و کار باید در رأس اولویت‌های دانشگاه‌ها باشد تا بعد از اتمام تحصیلات، بتوانند راحت تر جذب بازار کار شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان با حضور در دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این دانشگاه با امکانات و ظرفیت‌های آن بیشتر آشنا شد.

وی در جلسه‌ای که با حضور اعضای هیأت رئیسه و مدیران حوزه دانشجویی برگزار شد، اظهار کرد: صنایع زیادی در شهرستان آمل مستقر هستند و این فرصت بسیار مغتنمی برای تعامل دانشگاه و صنعت است و بی شک ارتباط با صنعت، زمینه ساز ترویج فناوری و به طبع آن نوآوری و رونق ساز اشتغال در دانشجویان خواهد شد.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه دانشگاه‌ها با مزیت‌های منطقه‌ای در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه پیوند بخورند، تاکید کرد: تا زمانی که دانشگاه‌ها نتوانند با منطقه‌ای پیوند ایجاد کنند و پاسخ گوی نیازهای جامعه محلی نباشند، به رسالت خود عمل نکرده‌اند و تفاوت میان دانشگاه‌ها تنها از گذر پاسخگویی به نیازهای منطقه‌ای حاصل می‌شود.

وی افزود: در این راستا، دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل باید پشتوانه‌ای برای نوآوری و پاسخگویی برای نیازهای فناورانه صنایع منطقه باشد.

داداش‌پور تصریح کرد: امروز بهترین فرصت است که دانشگاه فناوری نوین آمل در این عرصه میدان‌دار حرکت به سمت نوآوری باشد.

معاون وزیر علوم با اشاره به ارتباطات منطقه‌ای دانشگاه‌ها بیان داشت: عدم ارتباطات منطقه‌ای حلقه مفقوده دانشگاه‌های ما است و تعامل و پیوند دانشگاه‌های منطقه‌ای که عامل اصلی ارتقا دانشگاه‌ها بواسطه انتقال تجارب علمی، هم افزایی، بالندگی و پویایی است، نباید مورد غفلت واقع شود.

داداش پور اضافه کرد: دانشگاه‌های صنعتی در دهه هشتاد در کشور شکل گرفت تا بتواند پیش قراول حرکت و نیروی محرک توسعه صنعتی و فناوری منطقه‌ای و ملی باشد و اگر بازتعریفی در مأموریت‌های این دانشگاه‌های صنعتی تأسیس شده صورت نگیرد، به نوزایی، نوآوری و در مسیر خدمت به جامعه محلی و منطقه‌ای قرار نخواهد گرفت و و از چهار دیواری دانشگاه بالاتر نخواهد رفت.

وی دانشگاه‌های صنعتی را توسعه دهنده علوم کاربردی خواند و تاکید کرد: تا دانشگاه‌های صنعتی متصل به بازار و مزیت‌های منطقه‌ای نشوند، دستاوردی برای توسعه ملی و منطقه‌ای نخواهند داشت.

داداش پور افزود: توانمندسازی دانشجویان در راستای مهارت افزایی و کسب و کار باید در رأس اولویت‌های دانشگاه‌ها باشد تا بعد از اتمام تحصیلات، بتوانند راحت تر جذب بازار کار شوند.

وی پس از نشست با اعضای هیأت رئیسه از بخش‌های مختلف دانشگاه بازدید کرد و با حضور فرماندار شهرستان آمل زمین چمن مصنوعی دختران را افتتاح و کلنگ احداث ساختمان رفاهی دانشگاه را به زمین زد.