توان اجرای عملیات آبخیزداری در 40 میلیون هکتار وجود دارد
![توان اجرای عملیات آبخیزداری در 40 میلیون هکتار وجود دارد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/1/11/19136152_367.jpg)
معاون آبخیزداری سازمان ها گفت: گرچه در برنامه هفتم اجرای عملیات آبخیزداری در 20 میلیون هکتار پیش بینی شده، اما توان کارشناسی و اجرا تا 40 میلیون هکتار را داریم.
حسن وحید معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور درباره با میزان عملیات آبخیزداری در کشور گفت: در برنامه هفتم اجرای عملیات آبخیزداری در 20 میلیون هکتار پیش بینی شده، هر چند توان کارشناسی و اجرایی انجام آبخیزداری تا 40 میلیون هکتار را هم داریم.
به گفته او، اجرای انجام عملیات آبخیزداری می تواند اثرات خوبی در بخش کشاورزی به خصوص مناطق بحرانی و پایاب سدها داشته باشد.
وحید گفت: بیش از 42 میلیون هکتار وسعت پایاب سدها و مناطق مرزی است که امیدواریم با تدابیر انجام شده بتوانیم هم در بخش آبخیزداری و هم مدیریت مراتع و حفاظت جنگل ها گام های خوبی برداریم.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی