توزیع بستههای معیشتی رمضان از سوی سپاه و هیاتهای مذهبی قم
قم - ایرنا - توزیع بستههای معیشتی در بین خانوادههای آسیب دیده از شیوع کرونا در قم از سوی سپاه و هیاتهای مذهبی آغاز شد.
"سردار سیدمحمدتقی شاهچراغی" فرمانده سپاه استان قم در گفتوگو با خبرنگاران بیان کرد: رزمایش کمک مومنانه تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت و در طول این ماه 37 هزار بسته معیشتی در میان خانوادههای نیازمند توزیع می شود.
وی ادامه داد: 10 هزار بسته معیشتی از این تعداد هر کدام به ارزش 300 هزار تومان به همت سپاه علی بن ابیطالب (ع) قم تهیهشده و بخش دیگر آن هم توسط مردم، هیئتهای مذهبی و دیگر اقشار آمادهشده است.
شاهچراغی بیان داشت: در مرحله اول از رزمایش کمک مومنانه 25 هزار سبد کالا تا نیمه ماه رمضان با محوریت مساجد و با همکاری بسیجیان و گروههای جهادی در میان خانوادههای بیبضاعت و آسیبدیده براثر شیوع ویروس کرونا توزیع خواهد شد.
فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) افزود: در این زمایش، استان قم به 57 محله تقسیمبندی شده است و با تشکیل شورای محله و استفاده از ظرفیت پایگاههای بسیج، این بستهها با حفظ کرامت و شان خانوادههای نیازمند توزیع خواهد شد.
شاهچراغی از نتایج رزمایش مواسات و کمک مومنانه ابراز امیدواری کرد و افزود: این رزمایش در سراسر کشور در حال اجراست و باری از مشکلات نیازمندان کم خواهد کرد.
وی در ادامه با اشاره طرح معنویت در ماه رمضان گفت: این اقدام توسط طلبههای جوان و روحانیون شروعشده و نیازمندی مردم در خصوص پاسخگویی به مسائل شرعی و آرامش معنوی را تامین خواهد کرد.
وی اظهار داشت: بعد از کشف کرونا بهرغم مشکلاتی که این ویروس به وجود آورد اما صحنههای ارزشمندی به وجود آمد که یکی از مهمترین آنها حضور مردم برای کمکرسانی به اقشار آسیبپذیر بود.
وی ادامه داد: در رابطه با شیوع کرونا در استان قم تمام مردم و سازمانهای دولتی و مردمنهاد و حوزههای علمیه فعال و درصحنه بودند.
شاهچراغی خاطرنشان کرد: فعالیت گروه های مختلف مردم قم در کمکرسانی به اقشار آسیبدیده کرونایی در قرارگاه مردمی کریمه اهل (ع) بینظیر بود.
وی افزود: سپاه قم برای شکست کرونا بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) را به کادر درمانی استان اختصاص داد و نقاهتگاه یاوران مهدی نیز با همکاری بسیجان قمی آماده استفاده شد.
فرمانده سپاه قم در پایان یادآور شد: ضدعفونی کردن معابر و خودروهای شخصی نیز از دیگر اقدامات سپاه قم در طول دو ماه گذشته بوده است.
کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راههای انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
ویروس کرونا موسوم به «کووید 19» اواسط ماه دسامبر (24 آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در 30 دسامبر سال 2019 (9 دیماه 98) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای 36620023، 36620999، 36706030 و 36704368 (با پیششماره 025) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*