شنبه 4 اسفند 1403

توزیع گوشت منجمد و گرم 13 درصد افزایش یافت

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
توزیع گوشت منجمد و گرم 13 درصد افزایش یافت

رئیس شورای تامین‌کنندگان دام از افزایش 13 درصدی توزیع گوشت قرمز منجمد و گرم در آذر ماه خبر داد.

منصور پوریان گفت: بنابر آمار عرضه گوشت قرمز منجمد و گرم در آذرماه نسبت به آبان 13 درصد افزایش یافته است که براین اساس علت کاهش کشتار 30 درصدی در آبان به تداوم واردات گوشت باز می‌گردد.

او نرخ کنونی هرکیلو دام زنده را 170 تا 190 هزار تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به قیمت دام زنده هرکیلو گوشت گرم داخل حداکثر 420 هزارتومان باید در بازار عرضه شود.

پوریان از ثبات قیمت گوشت در بازار خبر داد و گفت: با توجه به موجودی دام داخل و استمرار واردات گوشت، بازار در ثبات نسبی به سر می برد و همواره برآوردها حاکی از آن است که با استمرار شرایط تامین کنونی دام زنده سبک و سنگین در روزهای آتی، قیمت در بازار کاهش یابد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام جمعیت کنونی دام سبک کشور را 60 میلیون راس و دام سنگین را 5.5 میلیون راس با احتساب دام های محلی اعلام کرد و گفت: برآوردها حاکی از آن است که جمعیت دام سبک با احتساب زایش های پاییز به 65 میلیون راس برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی