توزیع 11 هزار پرس غذای گرم بین مددجویان کمیته امداد شیروان

بجنورد - ایرنا - رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) شیروان گفت: 11 هزار پرس غذای گرم بین مددجویان کمیته امداد و نیازمندان این شهرستان خراسان شمالی در شبهای قدر توزیع شد.
مرتضی صفیپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اکنون گروه های جهادی و گردان های پنج و شش امام حسین (ع) و شماری از نیکوکاران و دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان در آشپزخانه مهدوی غذای گرم پخت و پز می کنند تا بین نیازمندان توزیع شود.
وی گفت: این نهاد بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری، با همکاری و همیاری نهادها، در راستای رزمایش کمک مومنانه در طول ماه مبارک رمضان توزیع بستههای غذایی و همچنین غذای گرم در بین آسیب دیدگان از کرونا و افرادی که معیشت و شغل آنها با شیوع کرونا دچار مشکل شده را در اولویت کاری خود قرار داده است.
صفی پور افزود: خیران نقش مهمی در تامین مواد اولیه برای توزیع غذای گرم در بین نیازمندان داشتهاند.
شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در 60 کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*