شنبه 1 آذر 1404

توسعه آموزش‌ها در فضای مجازی نیازمند تقویت زیرساخت‌ها در زنجان است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
توسعه آموزش‌ها در فضای مجازی نیازمند تقویت زیرساخت‌ها در زنجان است

زنجان - ایرنا - رییس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: فضای مجازی و تقویت زیرساخت‌های لازم فرصت مناسب برای ارائه برنامه‌های مختلف آموزشی است و برنامه ریزی دست اندرکاران برای ارتقای تکنولوژی مورد نیاز آن می‌تواند برای سالهای آینده نیز مفید باشد.

قاسمعلی قنبری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آموزش های غیرحضوری و در فضای مجازی می تواند به عنوان فرصتی در این حوزه باشد و با بهره مندی از این بستر و تامین نیازمندی های آن می توان حتی در شرایط غیرکرونایی و عادی هم از این فضا در جهت ارتقای کیفیت های آموزشی بهره گرفت.

وی با اشاره به فعالیت های انجام گرفته در امور فرهنگی آموزش و پرورش زنجان افزود: تابستان امسال 467 پایگاه اوقات فراغت در سطح استان تشکیل شد که در مجموع 76 هزارو 943 دانش آموز در آن به فعالیت های هنری و فرهنگی پرداختند.

وی یادآوری کرد: از مجموع 76 هزارو943 دانش آموز 42 هزار و 151 نفر را دختران و 34 و 792 نفر را دانش آموزان پسر تشکیل می دهند.

به گفته این مسؤول، از مجموع 467 پایگاه تابستانی که در استان تشکیل شد، تعداد 294 پایگاه شهری و 173 پایگاه روستایی بود که 54 هزارو 482 نفر در پایگاه های شهری و 22 هزارو 461 نفر در پایگاه های روستایی حضور داشتند.

قنبری همچنین به گسترش فعالیت غیر حضوری پایگاه ها نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به وضعیت انتشار ویروس کرونا، بیشتر امور پایگاه ها در تابستان امسال به صورت مجازی و در قالب گروه ها و کلاس های آنلاین و تولید محتواهای الکترونیکی برگزار شد و تعداد یک‌هزارو 89 کانال و گروه در پایگاه های تابستانی میزبان دانش آموزان علاقه‌مند بود و تجربه ای جدید از هنر آموزی در این محیط ایجاد شد.

وی خاطرنشان کرد: با تمرکز و همت معلمان در اداره فرهنگی هنری و مناطق استان فصل جدیدی از خلاقیت و هنرآموزی در سطح پایگاه های تابستانی رخ داد که این تعداد از هنر دوستان جذب فعالیت های فرهنگی و تربیتی شدند.

*س_برچسب‌ها_س*