تکرار تصادف رانندگی در «جاده» مرگ ایران + تعداد جانباختگان و مصدومان

به گفته مسوول اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد سانحه رانندگی عصر یکشنبه در جاده گناباد به قاین 2 کشته و سه مصدوم برجای گذاشت.
محمدحسین اسماعیل زاده افزود: به دنبال اعلام گزارش واژگونی خودرو مزدا دوکابین در کیلومتر 15 جاده گناباد به قاین چهار دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: یک نفر از سرنشینان این خودرو بر اثر شدت جراحتهای وارده در صحنه جان خود را از دست داد و چهار نفر مصدوم به بیمارستان علامه بهلول گنابادی گناباد انتقال یافتند.
خبر مرتبط تصادف مرگبار در بزرگراه آزادگان + جزئیاتمرکز جامع اطلاع رسانی بر خط پلیس راهور تهران بزرگ از برخورد یک دستگاه خودرو سواری با عابر پیاده در بزرگراه آزادگان خبر داد.
مسوول اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: یکی دیگر از مصدومان حادثه نیز با وجود تلاش های نیروهای اورژانس 115 و اورژانس بیمارستان گناباد جان خود را از دست داد.
جاده گناباد - قاین به دلیل سوانح دلخراش به «جاده مرگ» معروف شده، چنان که تصادفات این مسیر تنها در 2 سال گذشته جان افزون بر 60 نفر را گرفته است.
12 تیرماه جاری نیز در تصادف زنجیره ای در این جاده که بین پنج دستگاه خودرو شامل کامیون، پژو 206، پراید، کیا و اتوبوس رخ داد سه نفر کشته و 14 نفر مصدوم شدند.
از مجموع 107 کیلومتر مسیر گناباد تا شهرستان قاین در استان خراسان جنوبی 32 کیلومتر در محدوده استان خراسان رضوی دوطرفه است که عمده حوادث فوتی و جرحی آن مربوط به 14 کیلومتر ابتدایی این مسیر است.
این جاده به دلیل قرار گرفتن در مسیر مشهد مقدس، محل عبور روزانه بیش از سه هزار دستگاه وسیله نقلیه سبک و سنگین است که این میزان در فصل پرتردد تابستان به 2 برابر نیز افزایش می یابد.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
