جای پژوهشهای حوزه علوم اسلامی در نمایشگاه قرآن خالی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه پیام نور، غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی وزارت علوم امروز درسومین جلسه هماهنگی 28 امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، افزود: پژوهشهایی که در حوزه علوم اسلامی در کشور وجود دارد متوجه قرآن پژوهشی و عترت پژوهی است و این دستاوردها ظرفیت بزرگی است که جای آن در نمایشگاه بین المللی قرآن خالی...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه پیام نور، غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی وزارت علوم امروز درسومین جلسه هماهنگی 28 امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، افزود: پژوهشهایی که در حوزه علوم اسلامی در کشور وجود دارد متوجه قرآن پژوهشی و عترت پژوهی است و این دستاوردها ظرفیت بزرگی است که جای آن در نمایشگاه بین المللی قرآن خالی است.
وی با عنوان اینکه نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در ماه مبارک رمضان برگزار میشود، فرصت بزرگی است که باید از آن بهره برد، اظهار داشت: نمایشگاه امسال با توجه به ظرفیتهای بسیار مطلوبی که در سطح دانشگاهها و حوزه وجود دارد، باید با تدبیر ویژه در مقیاس گستردهتر و خلاقانهتر از سالهای گذشته برگزار شود.
وی رونق و استمرار این فعالیت مبارک را مهمترین رسالت و ماموریت بخش فرهنگی دانشگاهها دانست و تصریح کرد: کشور و انقلاب ما با نام اسلام مزین شده است و فرهنگ آموزههای دینی و ارزشهای اسلامی باید در تبیین هویت جوانان این کشور نقش کلیدی داشته باشد.
غفاری از دانشگاهیان خواست، پایان نامهها و رسالههایی که به حوزههای قرآنی اختصاص دارد و از ظرفیت و قابلیت خوبی برخوردار هستند، در نمایشگاه عرضه شود.
وی گسترش فعالیتها را بسیار مهم خواند و اذعان داشت: در سالهای گذشته فعالیتهای نمایشگاه محدود بود، اما درصدد هستیم با گسترش فعالیتها و امکان مشارکت بیشتر، امکان حضور سلایق مختلف و ایدههای جدید را در نمایشگاه فراهم کنیم.
وی یادآور شد: فرهنگ قرآنی زمانی به آرمانها میرسد که هم افزایی و همراهی بخشهای مختلف دانشگاهی و حوزوی بیشتر شود و بتوانیم آنچه مورد نیاز نسل جوان امروز است، عرضه کنیم.