جذب بیش از 60 درصد معرفی شدگان بورسیه در دانشگاه فنی و حرفه ای
مدیر کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفهای از جذب بیش از 60 درصد معرفی شدگان بورسیه مقطع دکتری وزارت علوم در دانشگاه فنی و حرفهای کشور خبر داد.
مدیر کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفهای از جذب بیش از 60 درصد معرفی شدگان بورسیه مقطع دکتری وزارت علوم در دانشگاه فنی و حرفهای کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه فنی و حرفهای، حسین سلمانی در حاشیه جلسه هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفهای گفت: از سال 1397 تاکنون بالغ بر 77 نفر بورسیه مقطع دکتری که از سوی مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه معرفی و 27 نفر پس از طی مراحل جذب با مرتبه علمی استادیاری در این دانشگاه استخدام شده و28 مورد دیگر نیز در دست اقدام قرار دارد.
وی با بیان اینکه بیش از 60 درصد معرفی شدگان بورسیه مقطع دکتری وزارت علوم در دانشگاه فنی و حرفهای کشور پذیرفته شدهاند افزود: همچنین فرآیند بررسی صلاحیت علمی و تواناییهای آموزشی این معرفی شدگان با شاخصهایی مشابه شرکتکنندگان فراخوانهای جذب صورت میپذیرد.
مدیر کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفهای با بیان اینکه مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم واجدین شرایط را به منظور تسریع فرآیند جایابی همزمان به چند دانشگاه معرفی میکند و به همین دلیل تعدادی از مشمولین در این دانشگاه به دلایل شخصی مؤسسات دیگری را برای همکاری انتخاب کردهاند اظهار داشت: در صورتی فارغ التحصیلان بورسیه وزارت علوم در مقطع دکتری در رشتههای دایر دانشگاه واجد شرایط علمی و عمومی متقاضی به جذب در واحدهای آموزشی این دانشگاه خصوصا در استانهای کمتر برخوردار است که دانشگاه آمادگی تسهیل و تسریع فرآیند ارزیابی و جذب معرفی شدگان را داشته باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفهای خاطر نشان کرد: عموما تولید علم و انتشار مقاله از نتایج پایان نامهها و پروژههای پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی صورت میپذیرد که با توجه به اهداف و مأموریتهای دانشگاههای مهارت محور از ایده یک پژوهش تا انتشار نتایج توسط خود عضو هیئت علمی این دانشگاه صورت میپذیرد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص تفاوت فعالیتهای آموزشی و پژوهشی اعضای هیئت علمی این دانشگاه با سایر دانشگاهها عنوان کرد: علاوه بر موارد یکسان و مشترک، نظارت و نگهداری از تجهیزات بیش از 3000 کارگاه و آزمایشگاه، تدریس دوسوم از دروس مقاطع کاردانی و کارشناسی به صورت عملی، کسب امتیازهای لازم در آزمون فنوحر (آزمون سنجش شایستگی تدریس دروس عملی)، همکاری فعال در بازنگری سرفصلهای درسی از دیگر وجوه تمایز کادر آموزشی این دانشگاه با سایر مؤسسات آموزش عالی کشور و جهاد علمی در راستای گسترش آموزش عالی مهارتی است.